Ceyhan Devlet Hastanesi Hamile Eşim Ve Bebeğimize İlgisiz Doktor Tavrı

08 Aralık 2023 17:16

Ceyhan devlet Hastanesi kadın doğum uzmanı F**** tunçtan şikayetçiyiz. Esim 32 haftalık hamile ve gecen hafta bebeğe kordon dolandığını özel doktorumuzdan öğrendik. Ve doktorumuz belirli saatlerde bebek hareket etmezse acil bana ya da yakındaki hastaneye gidin dedi. Bizde bugün acilden F**** hocaya gittik ama F**** hoca kordon var mi yok mu bilemem diye tersledi. Kilosunu sorduğumuzda kilosunu ölçmüyorum dedi. Hareketlerini nasıl diye sorduğumuzda hareketlerini söyleyemem ben uc dört aylıkken bakmadığım hastalara bakmıyorum kendi doktorlarına yönlendiriyorum dedi. Yani ne sorarsak cevabini alamadık. Kordon dolanmış mi diyoruz bence yok diyor ama başka doktorada gidin diyor. Kilosu diyoruz bakmıyorum diyor hiçbir şeye bakmayacak ve biz o doktordan çıktıktan sonra hala sorularımıza cevap alamadıysak niye orada oturuyor

Sinem

O şahıs İstanbul'da v... Ho... Da çalışıyorken bir pazar günü nöbetçiydi ve doğum sancısıyla gittim bana bütün gün erken doğum olmasın diye saçma sapan ağrı kesiciler verdiler eve dönerken de sorumluluk almamak için kağıt imzalattılar meğer sancılar iç kanama başlamış ondan kesilmiş halbuki hastaneden ayrılmadan baksaydı ultrasonla anlayacaktı ama başsan savma iş yaptığı için bir de zaten sancılıyım beni de azarladı hasta ruhlu. Eve döndüğümde kanama dışa vurdu 112 ile Bakırköy e yetiştirdiler ve bir mucize eseri çocuğum sağlıklı doğdu. Şikayet ettik bakanlığa sonuç alamadım. Hastaneden çıkarken kağıt imzaladığım için hastane kurtariyo kendini. Ama ben hakkımı helal etmedim. Daha da uğraşırdım ama Allah'a havale ettim dua etsin bebeğim sağlıklı doğdu ama ne çektik bir ben bilirim bir Allah bilir. Tembel rahatına düşkün ve bilgisiz bir doktor.

Mamak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Hakkında Şikayet

21 Şubat 2024 23:46