Hale sonuçtan hiç memnun değil

Central Animal Veterinerde Yapılmayan Muayene Ücretinin İadesi

31 Ocak 2024 18:44

İzmir Balçova Central Animal Kliniği'ne 29 Ocak günü gece saat 12'de kedimizi yüksek ateş, halsizlik, kusma şikayeti ile götürdük. 10 dakika muayene bile yapılmadan tetkik yapılması, röntgen çekilmesi gerektiği söylendi. Sadece anlık rahatlaması için bir işlem yapılmasını ve ertesi gün kendi veterinerimize götüreceğimizi söyledim; ateş düşürücü ve mide koruyucu iğne yaptılar. 850 TL muayene ücreti, 3 iğne ile toplam 1300 TL aldılar. Kedimizi o gün izledik ve iyileşme görülmediği için kendi veterinerimize götürdük. Elle muayenede teşhisi koydu. İdrar kesesi şiş, böbreklerinde problem varmış ve acilde bunu tespit edememeleri mümkün değil dedi. Kedimiz 3 gündür perişan. Acil gittiğimiz Central Animal Kliniği para hırsı ile muayenesini yapmadan tetkik istedi. Maddi ve manevi şikayetçiyim. Muayenesi doğru düzgün yapılmayan, ödediğimiz 1300 TL muayene ücretinin acil iadesini istiyorum. CİMER'e kadar şikayet edeceğim.

Hale Yıldırım E*****
0530****950

31 Ocak 2024 21:41 (Şikayetten 2 saat sonra)
02 Şubat 2024 03:37

Kedimiz o gün rahatsızlandı biz de acil ve sadece siz açık olduğunuz için size getirmek durumunda kaldık hiçbir veteriner size sevk etmedi İlk muayene sizin tarafınızdan yapıldı Gerçek bir muayene yapılsaydı idrar kesesinin şiş olduğunu anlayabilseydiniz ve ilk müdahaleyi siz yapsaydınız şimdi kedimiz yoğun bakımda olmazdı Hayvansever olmadığınızı düşünüyorum sizden yardım bekleyen insanlara böyle yaklaşmayın Gerekli her yere sizi şikayet edeceğim Biz bir canımızı kaybediyoruz

06 Şubat 2024 19:27

Bugün kedimizi canımızı kaybettik İlk muayene ve müdahale düzgün yapılsaydı bugün bunları yaşamıyor olacaktık

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Hayvan Hastanesinde Vicdansız Hizmet

14 Ocak 2025 19:19
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Asya Veteriner İlgisiz Tavırlar Asık Suratlar Ve Yüksek Ücretler

14 Haziran 2023 10:33
Gökben sonuçtan hiç memnun değil

Kedimin Tedavisinde Yanlış Yönlendirme Ve Yüksek Ücret Mağduriyeti Yaşadım

10 Temmuz 2025 14:22