Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Casinom Yine Yanıltıldık

31 Aralık 2023 00:38

İki gün önce casinom600.com sitesinde tüm şartları yerine getirerek kurallarına uygun oynadım ve kazancımı çekmek için talepte bulundum ancak çekim yapamadım. Ertesi gün bana müşteri hizmetleri tarafından 'Efendim, yarın öğlen 12'de çekim yapabilirsiniz. Belirli günlerimiz var.' denildi. Öğlen 12.00'da çekim yapmak istedim fakat başaramadım. Gece 12'de müşteri hizmetlerine 'Efendim' diyerek durumu izah etmeye çalıştım. Arıza olduğu söylendi ve gece 12'de yeniden çekim yapmaya çalıştım. Şimdi ise 'Yarın hafta sonu, öğlen 13.00'den sonra çekim yapabilirsiniz.' diyorlar. Sizce de bu durum şüpheli değil mi? Bu haksızlık mı acaba?

01 Ocak 2024 03:15

Halen ödeme yapmış değil oynadığım site casinom.com giriş de yapamıyorum ismimi değişmişler şifremi değişmişler Büyük ihtimal Çünkü girerdim yoksa içinde daha 3.000 TL bakiyem duruyor aslında 7.000'de oynaya oynaya düşürdüm bu kadar da Bonus oynadım 3 gün boyunca da para attım bu şeref siz lere Ondan sonra işte görüyorsunuz gene Ödeme yapmıyorlar Bugün yine çet ten Attılar Beni ve engellediler!

31 Aralık 2023 11:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Casinom müşteri temsilcimiz konu ile alakalı sizlerle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Casinom Destek Ekibi ...

01 Ocak 2024 03:16

Öyle diyorsunuz ama danışmanınız pert her parayı sorduğunda beni çekten atıp engelliyor giremiyorum sayfaya Şimdi de şifremi değişmiş ve halen söz verdiğiniz kazancımı alamadım sizden

01 Ocak 2024 03:17

Mailime de de cevap vermiyorlar Belki 50 kere mail çektim Ayıp denen bir şey var

01 Ocak 2024 03:32

4 sitesiniz paramı alamadım Eğer siz bana ödeme yaparsanız içlerinde tek olanda Siz olacaksınız ödeme yapan

Ferman
Ferman

Paranı ödediler mi

Bülent

Nerede kardeş Ne ödemesi Bir de utanmadan halen engelliyorlar giriyorum gene engelliyorlar artık ne dersem fayda etmez kardeş bunlar iyice güçsüzleşmiş 3 lira için küçülüyorlar

Seray sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Aralık 2023 15:49
"Gülay hanıma tüm ilgisi için teşekkür ederim"

25 Ocak 2024 18:44
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 15:45