Cashwin Deneme Bonusu Sorunu Ve Hesap Kapatma

05 Aralık 2024 19:18

Ben sitenin deneme bonusunu 10.000 TL'ye ulaştırdım ama bana çekim izni vermeyip hesabımı kapattılar. Nedeni de sitelerdeki deneme bonusu avcısı olarak görünüyormuşum. Yani ben daha önce sadece Grandpasha Bet ve Onwin'de üye oldum. Bir kişi yüzünden bana bunu yaptılar. 2000 TL için neler yaptılar, bir de yaklaşık bir hafta oldu. Deniyorum, ulaştırdım ve bu sorunu çıkardılar.

05 Aralık 2024 19:06

Cashvin sitesinde verilen Deneme bonusunu 10.000 TL'ye ulaştırdım ama bana çekim izni vermeyip hesabımı kapattılar nedeni de sitelerdeki deneme bonusu avcısı olarak görünüyormuşum yani ben daha önce sadece grandpahsa bet ve Onwin de üye oldum bir kişi yüzünden bunu yaptıklarını söylüyorlar burada benim suçum ne yani 2000 TL için yaptıkları şeye bakın inanmayın bu siteye güvenmeyin para yaptırırsanız yerler ve bunu her uygulamada paylaşacağım lütfen sizde bana yardımcı olun arkadaşlar bir haftadır sabah akşam oynadım en sonunda bu sorunu çıkardılar yemin ederim

16 Aralık 2024 23:46 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Cashwin müşteri temsilcimiz konu ile alakalı sizlerle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Cashwin Destek Ekibi

Weed
Weed
27 Aralık 2025 17:37

Kimse iletişim kurmadı

Cashwin Sitesinde Kazanç Sonrası Haksız Engelleme Ve Ödeme Yapılmaması!

Halil

kimlik-onayi-ve-cekim-sorunu-yasadim-bakiyem-silindi-3.jpg
kimlik-onayi-ve-cekim-sorunu-yasadim-bakiyem-silindi-2.jpg

Süleyman
26 Kasım 2024 23:26
Mert sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 03:58
Haksız Hesap Kapatma Ve Bonus Ödemesi Sorunu