Caka Kuaför Randevu Alma Sorunu

11 Haziran 2024 19:22

Antalya Muratpaşa ilçesinde bulunan Caka Kuaföre uzun yıllardır kaş aldırmak için gitmekteyim. İşini mükemmel yapan profesyonel kaş alan bir hanımefendi çalışmaktadır. Fakat randevu sistemi berbat bir işletmedir. Gitmek istediğiniz gün için 3 gün önce aramanız gerekiyor. Telefon saat 9 da açılıyor fakat ulaşabilirseniz. 5 dakika içerisinde randevu doluyor. Yıllardır aynı sorun var. Fakat bugün ben tamamen çileden çıktım. Saat 9 da aramaya başladım ve 15 dakika boyunca 103 defa bu kuaförü aradım. Telefon sürekli kesintisiz meşgul. 3 defa aradığınız kişi bir başkası ile görüşüyor diye uyarı gelmesine rağmen tarafıma dönüş yapılmadı. Sonra ulaşabildim ve randevu bitti dediler. Neden geri dönüş yapmadınız diye sorduğumda ise çağrıya dönüş yapılır ise diğer arayan kişilere haksızlık olacağını söylediler. Geçen haftadan bu yana randevu almak istiyorum ve bir türlü olmuyor. Bu sorunu bir tek benim yaşadığımı düşünmüyorum. Kendilerine bunun çözümünü işletme sahibinin bulması gerektiğini söyledim. Daha önce denemişler olmamış vs. Bu kaşın ne zaman çıkacağı ortalama olarak bellidir. Hizmet alınan günde bir sonraki randevu verilse ve randevu gününden 1 gün önce müşteriler aranarak teyit alınsa hiç bu şekilde sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum. Bir randevu için orayı bir sürü insanın araması farklı önceden verilmiş randevu için az sayıda insanı onların arayıp teyit alması daha farklı. Uygulamış oldukları sistem hiç doğru değil ve asıl haksızlığı uyguladıkları sistem yaratıyor. Düzeltmek içinden hiçbir çaba sarf edilmiyor. Bir kaş aldırmak için bu kadar stres yaşanmaması gerektiğini düşüyorum. Bir an önce de bu randevu sistemlerinin düzelmesini temenni ediyorum. Uygulanan kaş alma işleminden çok memnun olsam da artık bu sinir harbi yaratan randevu sisteminden dolayı bugün itibari ile kendilerinden hizmet almayacağım. Yıllardır hizmet aldığım ve işini mükemmel yapan kaş uzmanı çalışanları hanımefendiye de teşekkürlerimi iletiyorum.

Randevu Gecikmeleri Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

07 Aralık 2024 01:48