Hurşit sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 01:32

Arkadaşlar, yeni bir site keşfettim; Bycasino adında. Birden fazla mesajla davet edildi. Siteye üye oldum ve yatırım yaptım. Ancak ikinci çekim talebimde site, güven vermeyen bir yapı sergiledi. Bycasino adlı siteye üye olup para yatırmanızı önermiyorum; paranızı ödemezler. Ekte, bu durumun kanıtını sizinle paylaşacağım. Bycasino, kazancınızı ödemeyen güvenilir olmayan bir site.

17 Nisan 2024 01:26

Işık hızında ödeme yapıyorlarmış 😂😂

17 Nisan 2024 02:55
Bycasino Yeni Site Hayal Kırıklığı Yarattı

Sakın bu siteye üye olmayın dolandırıcı bsr site paranızı ödememek için 50 bahane üretiyor canlı destek bir zaman belirtemem deyip konuyu kapatıyor bu siteden uzak durun üye olup para yatırmayın

17 Nisan 2024 03:17

Şikayet var kardeşim ben sana site dolandırıcı diyorum sen hayal kırıklığı yazıyorsun kafana göre yazımı değiştirme

21 Nisan 2024 13:46
Bycasino Yeni Site Hayal Kırıklığı Yarattı

Bycasino size mail ve mesaj olarak hesabınıza para para tanımladık diye bildirim gönderiyor hepsi yalan dolan2böyle bir şey yok sakın inanmayın gördüğünüz gibi canlı desteğe bile bağlanma durumunuz yok

21 Nisan 2024 13:57

Tam bir dolandırıcı 1 sattır canlı desteği böyle ekte sunuyorum

23 Nisan 2024 21:23
bycasino-yeni-site-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Arkadaşlar bakın sitenin paranızı ödemediği kanıtı aşağıda ekte kanıtı hiçbir Bonus kullanmadım yatırım yaptım kazancı çekme talebi verdim red geldi üye olup para yatırmayın paranızı ödemiyor bu site

23 Nisan 2024 21:27

Yatırım onayı da burda

23 Nisan 2024 21:29

Arama talepleri kapalı bu dolandırıcı siteden uzak durun

23 Nisan 2024 21:33
bycasino-yeni-site-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Çekimi red ettikten sonra sizi canlı destekten engelliyorlar ekte sunuyorum bunu da 2 sattır aynı durumda bekliyorum siz olduğunuzu bildikleri için desteği açmıyor

23 Nisan 2024 21:45
bycasino-yeni-site-hayal-kirikligi-yaratti-4.jpg
bycasino-yeni-site-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Bycasino dolandırıcılıkta sınır tanımıyor arkadaşlar bu siteye sakın ama sakın üye olmayın paranızı ödemiyor her türlü dolandırıcılık var bu sitede bu siteye sakın yatırım yapmayın

29 Nisan 2024 00:22

Sakın bu siteye üye olmayın para yatırmayın hesabınızdaki parayı çalıyor

29 Nisan 2024 00:24

Sakın bu siteye üye olmayın para yatırmayın hesabınızdaki parayı çalıyor oyunlarda tutan eli sayfa atlatıyor yeni site tam bir dolandırıcı sakın ola üye olup para yaptırmayın kazancı ödemiyorlar tam bir dolandırıcı site uzak durun

Cumhur
18 Haziran 2025 17:40

18 Nisan 2024 21:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 05:14

Bycasino'da Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik