Ali sonuçtan çok memnun

Bybit TR'de Para Transferi Sorunu Ve Yetersiz Destek

Bybit TR'de Para Transferi Sorunu Ve Yetersiz Destek
23 Ekim 2024 23:36

Merhabalar ben birçok borsayı kullanıyorum. Hiç birinde sorun yaşamadım. Yatırma çekme olarak. Lakin Bybit TR ile tanışana dek 22.10. 2024 tarihinde sabah kendi bankamdan 4000 TL bybit TR hesabıma para gönderdim. Fakat para hesaba geçmedi neyse muhatap zaten yok. İlgilenen kimse yok canlı yardım yok. Telegram'da o*** bey var destek ekibine mail atın dedi. Attım maili otomatik mail geldi. 5 gün 7 gün arası dönüş yapılacak diye 2 gün geçti. Halen bekliyoruz. 23.10.2024 akşam saatlerinde hem tl yatırmayı hem çekmeyi askıya aldılar. Bybit TR yeni kampanya yaptı. En az 3600 TL yatıran yeni katılımcıya 340 TL para ödülü var dedi. Herkesi böyle çekti. Yatırdığım parayı geri istiyorum. Ödül falan istemiyorum. Bybit TR bir de narkasa nın hesabını kullanıyor. İşlemin hızlanmasını mağduriyetimin giderilmesini ivedi şekilde bekliyorum. Uid numaram 340115670

21 Kasım 2024 23:52

21 Kasım perşembe günü saat 18.45 te telegram wallet cüzdandan bybit e USDT aktardım fakat gitti ama gitmedi görünüyor90.57 dolar gönderdim 1 dolar kesip hesabıma 89.57 dolar geçmesi gerekiyordu. Fakat eksik etiket numarası girdiğim için para bybit e gitti ama hesabıma geçmedi bybit global txıd istiyor

23 Ekim 2024 23:23

Merhaba kolay gelsin öncelikle bybit TR hesabına kendi banka hesabımdan tl'ye gönderdim. Bybit TR en az 3.600 TL yatıran yeni yatırımcılara 340 ödül vereceğiz dediler. Ben de üye oldum 4000 TL para yatırdım fakat para hesaba geçmedi 22.10.2024 tarihinde sabah parayı yatırdım hiçbir şekilde muhatap bulamıyoruz canlı sohbet hattına bağlanıp bekliyoruz sürekli bir aldatmaca içerisinde telegram grubunda bir tek O*** bey var destek grubuna mail atın dediler mail attık iki gündür bekliyoruz cevap yok otomatik mail geldi 5 ile 7 gün arasında dönüş yapılacak diye bana göre binlerce mağdur var benim isteğim bybit TR nin paramı geri hesabıma yatırmasını istiyorum ödül falan istemiyorum önce Güven olması lazım Güven diye bir şey kalmadı ivedi şekilde benim sorumlu sorunumun çözülmesini istiyorum

Hasan
Hasan

Nasıl problem çözüldü mü nereden destek aldınız gelen havalemi hesabıma yansıtmıyorlar depozito yatırmam rağmen nasıl bir yer anlam veremiyorum

Koray
Koray

Bybit telegram üzerinden destek vermez umarım dolandırılmamışsındır ben gönderdiğim para birkaç dakikaya kadar hesaba geçiyor

Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
23 Ekim 2024 17:40

Onur
21 Ocak 2025 00:05
Bybit TR'de Para Transferi Sorunu Ve Destek Eksikliği
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Hesapla Gönderilen Para İadesi Bekleniyor

Barış