P***a Hesabım Çalındı Çözüm İstiyorum

23 Eylül 2024 20:43

Şahsıma ait P****a hesabım başkaları tarafından el konuldu. P***a hesabım an itibarıyla ele geçirilmiştir. 20.09.2024'te fark edip bu tarihten bu yana hiçbir şekilde giriş yapamamaktayım. Tev adıyla burs için iletişim kurulduğunu söyleyip tüm bilgilerim alınarak P***a hesabı açtırıldı.

Akabinde telefon ve e-posta değişikliği bilgim dahilinde olmaksızın yapılmış bulunmaktadır. Yardım kuruluşu, kiralama, destek vakfı, pazarlama, reklam verme, yasadışı aktarımlar vs. Adı altında kullanıldıklarını öğrenmiş bulunduğum ve hiçbir şekilde haberim olmadan geçirmiş olduğum şu bir günde bu saydığım durumların olmuş olabileceği bu hesapta kimlik bilgilerim var. 20.09.2024'te bilgilerim alındı.

O tarihten sonra adıma açılacak herhangi bir şirket, çekilecek kredi, oynanacak yasadışı bahisler ve kanuna aykırı faaliyetlerde şahsımın hiçbir şekilde bir dahli yoktur. Islak imzam veya açık rızam olmadan kredi, şirket veya hesap açılışlarını kabul etmediğimi ve şahsımın haberi olmadığını bildiririm. Açılan hesaptan sorumlu değilim.

Adıma açılan herhangi bir hesap açılmış veya krediye başvuru yapılmışsa benim bilgim dışındadır. Açılan hesapların kapatılmasını istiyorum. Hemen gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

08 Ağustos 2024 09:44

19 Eylül 2024 15:46
Finans Kuruluşları Adıyla Dolandırıcılık P****a Üzerinden Yapılan Yanıltıcı İşlemler Ve Mağduriyetim

05 Eylül 2024 18:56

07 Eylül 2024 14:50