Burs Vaadiyle Dolandırıcılık Rota Burs Vakfı

27 Ağustos 2024 14:52

Burs başvurusu yaptığım bir vakıf tarafından WhatsApp'tan bana ulaşıldı. Hesabıma 105 TL gönderdiler ve onlara 100 TL geri göndermemi istediler. Verdikleri 'p** elektronik para anonim şirketi' isimli IBAN'a 100 TL gönderdim. Buradaki şikayetleri okuduktan sonra şüpheli olabileceğini düşünüyorum. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil.

24 Ağustos 2024'den itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu p** elektronik anonim şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma herhangi bir hesap açılmasına izin vermiyorum. Açıldıysa hesabın derhal kapatılmasını talep ediyorum!

Murat
Murat

Merhaba Aynısı Benimde Başıma Geldi Farklı Bir durum Var mı acaba Hemen müşteri Temsilcisi ile görüşüp Hesabı kapattım sizde öyle yapın Ayrıca bir durum olursa Yazarsanız Çok memnun olurum

Dilara
Dilara

Para giriş bilgilerimi 1 gün içinde falan göndereceklermiş galiba bakalım doğru mu inşallah doğrudur ya

Elifsu
Elifsu

En sonda kart gönderimi yapılacaktır yazıyordu size kart gönderimi yapıldı mı

25 Ağustos 2024 00:21

08 Eylül 2024 00:55