Bozuk Elektronik Sigara Ve Uzayan Değişim Süreci

Bozuk Elektronik Sigara Ve Uzayan Değişim Süreci

Buharkeyf'den 2000 TL verip aldığım elektronik sigara bozuk çıktı. Koili değiştirmemi söylediler. Değiştirmeme rağmen cihaz çalışmıyor. Ağız kısmından sürekli likit geliyor ve likiti akıtıyor. Ürün değişimi istediğimde süreci uzatarak 15 gün geçmesine sebep oldular. Ürünün bozuk olduğunu söyledim. Yanında da 2 adet likit almıştım. 2500 TL çöpe gitti. Destek istiyorum.

24 Aralık 2024 03:21 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba ilk 3 gün destek sağlayabiliyoruz ürünlerde. Sıfır kapalı kutuda ürün göndermekkteyiz ve kullanımları maalesef size kalmakta. İlgili ürünlerin Türkiye'de bir garanti kapsamı bulunmamakktadır. Yüksek ihtimalle kullanım hatası yapıyorsunuz. Kullanım videolarını izlerseniz seviniriz. Saygılarımızla.

Özlem
24 Aralık 2024 08:23

Ürünün bir alt modelini kullanıyorum zaten nasıl kullanım hatası yapabilirim? Ayrıca Tüketici Hakları gereğine göre 14 gün değişim ve iade hakkı bulunmaktadır, haberiniz yok herhalde.

8 Şubat 2025 14:34

Ürün Türkiye'de yasak ne 14 gün hakkı. Yasa dışı bir ürün temin ediyorsunuz tabii ki de garantisi olmayacak.

Vozol 12000 3 Gün Bitiyor

18 Nisan 2024 22:1862.347

Vozol 12000 model bir elektronik sigara aldım. Bir gün kullandıktan sonra likit seviyesi %50'ye düştü. Daha önceki deney...

Vozol 12000 3 Gün Bitiyor
4 Yorum

Buharkeyf02 Yanlış Ürün Gönderdi Ve Destek Taleplerine Ulaşamıyorum

Buharkeyf02Yanlış Ürün Gönderdi Ve Destek Taleplerine Ulaşamıyorum

Buharkeyfi02 Sitesinden Esigara Aldım Ve Duman Çıkmıyor!

Buharkeyfi02Sitesinden Esigara Aldım Ve Duman Çıkmıyor!