Bugünkargoda (bugunkargoda.com) Bugunkargoda.com Para İademiz Yapılmıyor Ve Faturasız Satış Yapılıyor

12 Haziran 2024 16:49

bugunkargoda.com internet sitesinden aldığımız masaj aleti 1999 TL kapıda ödeme nakit olarak teslim aldık. 2 gün sonra kullanımında ki zorluktan dolayı iade etmek istedik iade kargo kodu verdiler ve ürünü gönderdik. Ekte kendilerine de ulaştığını görebilirsiniz. Sonrasında para iadesinin 15 gün içinde verdiğimiz ibana yapılacağını söylediler. Üzerinden 4 hafta geçti sürekli bu hafta yapılacağı konusunda bilgi veriyorlar. En sonunda aradığımız telefonları engellediler ve kendilerine de ulaşamıyoruz. Başka numaralardan da arayıp sorduğumuzda telefon yüzümüze kapatılıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunduk fakat faturası olmadığı için işlem yapamadılar. Faturasız işlem yaptıkları için vergi dairesine şikayet edeceğiz. Vergi kaçırma ve insanları mağdur etmekten inşallah gereken cezayı alırlar. Firma bu şikayeti görüp para iademizi yaparsa şikayetten vazgeçeceğiz.

Hakan
Hakan

Hangi numaradan ulaştınız

Alev sonuçtan hiç memnun değil

Bugünkargoda (bugunkargoda.com) Kalitesiz Ürün Ve İade Sorunuyla Mücadelem

30 Nisan 2024 12:32
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 19:34

İhlas Ev Aletleri Fiyat Yanıltması!

29 Ekim 2023 08:40