Booking.com Rezervasyon İptali Ve İade Sorunu

17 Eylül 2024 21:07

7 Ağustos tarihinde 16-19 Ağustos tarihleri arasında konaklamak için Booking üzerinden Paris'te bir rezervasyon yaptırdım. 15 Ağustos'ta Booking tarafından söz konusu partnerin bu konaklama için uygun olmadığını ve durumun biraz nahoş (bu kelimeyi kullanmak istemediler ama yanıltma' söz konusu) olduğunu bildiren bir mail aldım. Hemen ücretsiz iptal ettiler ama ben ödemeyi çoktan yapmıştım. Sonrasında Booking müşteri hizmetlerini bilgilendirdim. Gerekli belgeleri sağlamam durumunda ücret iadesi yapacaklarını ve en derin üzüntülerini bildiren bir mail aldım. Aynı gün e-dekontumu ve diğer istedikleri bilgileri ilettim. Rezervasyon ücreti içerisinde Booking tarafından alınan miktar hemen cüzdana nakit kredi olarak tanımlanmasına rağmen geri kalan miktarı iade etmediler. Defalarca aramama rağmen her seferinde farklı bahanelerle işi yokuşa sürüyorlar. Ben sonuna kadar bu iade için uğraşacağım ama bütün bir Avrupa yaptığımız bu tatilde bütün rezervasyonlarımı Booking üzerinden yaparak onlara gösterdiğim güvenin suistimal edildiğini düşünüyorum ve mağdur ediliyorum. Rezervasyon kodu: 4799477753 Pin kodu: 3495.

07 Mart 2024 12:15
Booking.cok' Un Paramızı İade Etmemesi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 11:35

Booking.com Otel Zorbalığına Sessiz Kalıyor

Nurullah
13 Ağustos 2024 10:41
Berk sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 20:50
Okan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 22:32