Asli sonuçtan hiç memnun değil

Evlilik Yıl Dönümünde Hayal Kırıklığı: Bodo.com Deneyimi

Evlilik Yıl Dönümünde Hayal Kırıklığı: Bodo.com Deneyimi
19 Aralık 2024 17:47

Bodo.com, Etkinlik rezervasyon sitesine eşim ile yıl dönümümüzü kutlamak amaçlı hediye olarak etkinlik satın aldım. Ancak hava şartlarından dolayı sürekli ertelenmek zorunda kaldık ki Ülke çapında Lodos vardı. En son ise 2 hafta önce ise denetim nedeni ile hava güzelken de etkinliği yine ve yine gerçekleştiremiyoruz. Bizim evlilik yıl dönümümüzün üzerinden böylelikle 1 ay geçmiş ve kullanamamış olduk. İlave olarak hediyenin anlamı kalmaması nedeni iptal ettirmek istediğimde, sunulan bahane peynir, yoğurt almışım gibi prosedür ile karşılaşıyorum. Ben sosyal bir etkinlik satın aldıysam ve gerçekleşmedi ise sürekli gün değiştirmekten ve katılımın keyifli bir süreçten çok eziyet verici ve itici bir hal almasından yoruldum. Parasını ödediğin ve kullanamadığın için bir de 15 gün geçtiği için tutarım iade edilmiyor, mağdur ediliyorum. Ne gerek var.? Özel an olmaktan, satın aldığım etkinlik çıkmıştır. Evlilik yıl dönümünüz gibi özel bir anın üzerine bir ay geçmesi ve etkinliği hala gerçekleştirememiş olmamız, etkinliği satın alırken yaşanan heyecanı olumsuz etkiledi. Ayrıca, prosedürsel zorluklar ve iade talebinizin karşılanmaması da ekstra bir hayal kırıklığı...

Bodo.com veya benzeri etkinlik rezervasyon siteleriyle yaşadığınız bu deneyim, markanın müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiği hakkında olumsuz bir izlenim bırakabilir. Özellikle, verilen hizmetin amacına ulaşamaması ve sürecin sıkıntılı hale gelmesi, gelecekte benzer hizmetleri almak isteyenler için de bir uyarı olabilir. Kendi adıma Asla böyle bir sürece girmeyeceğim. Fikir güzel olabilir ama kullanım amacından şaşan bir etkinliğe zorunda bırakılmak iyi bir imaj çizmiyor. Paramın iade edilmesini istiyorum. Duyan yok!

20 Aralık 2024 17:44 (Şikayetten 23 saat sonra)
20 Aralık 2024 17:54

Sayın yetkili, Ben iade istiyorum. Benim paramı hediye etkinlik olarak vermenizi, çeşitlendirmenizi bütçemi bölmenizi istemiyorum. Ben gerçekleştiremediğim evlilik yıl dönümü bütçemi geri talep ediyorum. Bunun karşılanmasını rica ederim. Başka bir yanıt beklemiyorum sizden. Ben bütçemi sizin aktivitelerinizden birisini kullanmak amacı ile bölmek istersem, bölerim. Ama ben paramın tamamını almak istiyorum. Kullanamadığım bir etkinliğe 15 gün iade süresini kabul etmiyorum. Bütçemi bana geri iade etmenizi talep ediyorum.

20 Aralık 2024 18:06

Değerli Kullanıcımız, Gerekli kontrolleri sağladığımızda talebinize istinaden ilgili hediye kartınız için 11 Ocak 2025 saat 14.00 olarak revize edildiği bilgisini vermek isteriz. Saygılarımızla

20 Aralık 2024 18:30

Anlamadığınızı düşünüyorum. Bakın, kullanmam imkansız! Evlilik yıldönümümüz geçti. İleri bir tarihe ötelemekten başka bir şey değil bu yaşadığımız. Mağdur ediyorsunuz. Bütçemi bir başka şekilde yine sizden değerlendirebilecek iken ödediğim tutarı da biliyoruz! Bana bir mecburiyet iletiyorsunuz! Anlamanızı umut etmiş ve ilk mail ile anlaşılmadığımı öğrenmiş oldum! Sayın yetkili ben ve eşim bu etkinliğe katılamıyoruz. Evlilik yıldönümümüz geçti! İademi tarafınızdan beklediğimi sizlere bildirmek isterim. İade talep ediyorum.

23 Aralık 2024 11:57
24 Aralık 2024 11:57

Bu deneyimden duyduğum memnuniyetsizliği ve yaşadığım sıkıntıyı belirtmek isterim. Beni zorunlu bir seçeneğe yönlendirmeniz ve tüm bütçemi alıkoymanızı kabul etmiyorum. Tüketici Hakları konusunda gerekli adımları atacağım ve bu etkinliği kullanmayı düşünmüyorum. Lütfen seçtiğim etkinliği değerlendirip, kalan bütçemi iade edin. Firmanızın müşteri memnuniyeti konusunda eksiklikler yaşadığını düşünüyorum ve bunu çevremle paylaşacağım.

24 Aralık 2024 12:29

Maya
29 Ağustos 2024 17:07

Seda
07 Kasım 2023 15:58

Tugay
17 Ocak 2025 15:59
İptal Edilen Uçak Turu İçin İade Mücadelesi
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
06 Kasım 2023 13:11
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
18 Eylül 2024 19:38