Hakan sonuçtan çok memnun

Blaupunkt A30T Süpürge: Turbo Başlık Sorunu

Blaupunkt A30T Süpürge: Turbo Başlık Sorunu
25 Haziran 2024 22:25

Blaupunkt A30T dikey süpürge aldık. Turbo başlık ucundaki fırça sürekli dönmüyor ve çekim yapmıyor. Sürekli çalışmayı durduruyor. Lütfen yardım edin. BİM'den aldık ama hiçbir yere ulaşamadım. Daha 6 aylık cihazın böyle saçma bir arıza vermesi markaya zarar veren bir durum. Lütfen dönüş yapın.

26 Haziran 2024 08:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

26 Haziran 2024 10:13

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

Hakan
Hakan
02 Temmuz 2024 15:09

Merhaba sinem hanım çok ilgilendi sağ olsun cihazı tamire gönderdim en kısa sürede göndereceklerini belirttiler

Burcu
Burcu
Şikayeti Çözüldü

Şuan aynı sorunu bende yaşıyorum bizde BİM'den aldık almaz olaydık o kadara uğraştırdı ki beni

Yusuf

Başlığın vidalarını sökerek içini açın fırçanın bağlı olduğu yer saç ip ne varsa toplayıp o kısma sarıyor... O kısmı temizleyin düzeliyor...

Yusuf

Aynı sorun bende de oldu... Bir ara batarya bozuldu servise gönderdim birkaç ay sonra geldi o yüzden aynı sorunu yaşamamak için başlığı kendim söktüm içini güzelce temizledim özellikle fırçayı çeviren parça çok saç topluyor şimdi herhangi bir sorun yok...

Üzeyir sonuçtan çok memnun

Üzeyir
10 Temmuz 2024 16:14
"Şikayetim üzerine hemen arama yapıldı sorun çözüldü markanın bu kadar hızlı dönüş yapıp sorunu çözmek için yapıcı bir süreç başlatacağını tahmin etmiyordum açıkçası çok teşekkür ederim."