Emirhan sonuçtan çok memnun

Emirhan
14 Ekim 2024 15:43

Almış olduğum Blaupunkt A30 T dikey süpürgemin filtresi kayboldu, yardımcı olur musunuz? Bu yüzden kullanamıyorum. Hiçbir yerde bulamıyorum. Parçalarını evde de yok, nette de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Süpürgesiz kaldım. Sorunumun en kısa zamanda çözülmesini talep ediyorum.

23 Aralık 2024 15:29

Blaupunkt a 30 dikey süpürgem arızalandı hiçbir şekilde iletişim bilgileri yok ulaşabileceğim bir numara yok lütfen bana geri dönüş yapılsın servise göndermek istiyorum ama ulaşabileceğim bir numara yok acil dönebilirsiniz blaupunkt neden bu süpürge hep arıza şikayetleri var

04 Aralık 2024 14:28

Blupankt a30 t dikey süpürgemin hepa filtresi kabolfu temin edebileceğim bir yer yok mu internetten araştırdım ama bulamıyorum hiçbir site yok yardımcı olur musunuz lütfen bir de borusu kırıldı bantladım neden hep bu markada şikayet var param çöp oldu BİM'den almıştım

14 Ekim 2024 15:49 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

14 Ekim 2024 16:01

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

23 Aralık 2024 15:51

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle iletmenizi rica ederiz.

Ali
Ali

Blaupunkt A30t süpürge aldım çok memnunum. Filtre değişim için aradım bana müşteri temsilcisi mail adresine yazıp gönderin dedi ben kendisine WhatsApp'dan ibana ücretini atayım filtreyi öyle gönderin dedim olmaz dediler. İnanın süpürge süper ama servisten bir türlü filtreyi alamadım yetkilileri sesleniyorum WhatsApp hattı açın yaşlısı var bilmiyeni var. Mail adresinde inat etmeyin müşteri kaybediyorsunuz. Makineyi kenara attım yatıyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Nurullah sonuçtan çok memnun

Blaupunkt A30T Yedek Parça

Nurullah
17 Ağustos 2024 13:43
"Merve hanıma çok teşekkür ederim çok ilgi ve alakalı davrandı"
Blaupunkt A30T Yedek Parça
Yasin sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2024 14:41
"Teşekkür ederim hızlıca dönüş sağlandı ve çözüm süreci hızlıca tamamlandı."