Bilge sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 19:45

Merhabalar, Telegram üzerinden bir kişi tarafından sahte kripto para alımına yönlendirildim ve yeni olduğum için durumu fark edemedim. Kripto para hesabımda görünüyor ancak para hiçbir şekilde görünmüyor ve çekemiyorum. Bidget cüzdanından satın aldım, keşke almasaydım. Tüm birikimim gitti. Bana yardımcı olabilecek kimse var mı? Bu para tamamen kaybolmuş olabilir mi? Para çekenlerin adresleri tespit edilemiyor mu? Benim gibi binlerce mağdur var. Zor durumumuzu ve ihtiyaç anımızı fırsat bilip bizi mağdur ettiler.

Yorumlar (10)

Murat

Aynı sorun bende de var dijital borsa da param var uzman olduğunu söyleyen kişiler benimle irtibata geçti ve Bitget hesabına cüzdanla eşleşme yapmam gerektiğini söylediler ve paramı almam için bu şart dediler o miktarı yatırınca şimdi de %20 komisyonlarını istiyorlar ama gene para yatırmamı aksi durumda o parayı serbest bırakmayacaklarını söylediler bu konuda bana yardımcı olabilecekler var mı? Para mı nasıl alabilirim.

Murat

Bitget en den parayı çekemezmiyiz bu konuda bilginiz var mı?

Bilge

Parayı alamazsın bak ben de 2000 dolar yatırmıştım üzerine daha para verme akbaba gibi üşüşüyorlar

Emr

Merhabalar, Biri aynı şekilde bana yaklaştı, bana sgr aldırdı aynı yerden, coin adedi gözüküyor fakat para yok ortada ne yapacağız bilmiyorum.

Hiçbir yolu yok mu ya 10 bin dolar cop mu oldu

Hasan
Hasan

Bitgettrades web sitesi üzerinden mi aldınız

Bitget wallet ten aldım

Murat

Aynı sorunu bende yaşadım, çözüm bulabildiniz.

Maalesef çözümü yokmuş

Murat

Aynı sorunu bende yaşadım çözüm bulabildiniz

Bitget Kripto Para Transferi Sonrasında Yaşanan Sorunlar

Yeliz