Bionluk (bionluk.com) Kimlik Ve İlan - Yetkili Azlığı

31 Temmuz 2024 10:52

Bionluk'ta daha önce bulunan bir hesabım vardı. Hesabımın ismi farklıydı, o zamanlar Freelancer olarak çalışıyordum. Sonradan Freelancer olmak için bir ücret ödedim ve hesabımın ismini de değiştirdim. Sonrasında müşterilerimle iletişim halindeyken bir sorun oluştu, acildi, destek talebi oluşturdum. Talep 1,5 gün içinde yanıtlandı. Destek ekipleri ciddi anlamda yetersiz ve asla sorduğunuz soruya kesin bir cevap vermiyorlar. Ne siyahlar ne beyazlar, sürekli griler. Sonrasında bana mesaj attılar, hesabımın ismini değiştirdiğim ve banka hesabımla galiba uyuşmadığı için. Kimlik ve kendi fotoğrafımı istediler, verdim. Verirken seri numaramı gizlemek istedim. Gizlediğim için bana tekrar mesaj attılar ve ben de bunu yapmak istemediğimi, Freelancer hesabı oluştururken sadece kimlik numaramızı istediklerini söyledim. Bana bu formatta tekrar atmamı söylediler. Ben de daha fazla bunlarla çalışmak istemediğimi belirtiyorum. Yerinizde olsam kesinlikle üye olmam. Fikrime göre ciddi anlamda amatörce cevaplar veriyorlar, amatörce sistemleri var ve üstelik bir ilan oluştururken 50 kere onay vermiyorlar.

Yanlış Anlaşılma Ve Haksız Hesap Kapatma Sorunu

25 Ocak 2025 14:04
Yanlış Anlaşılma Ve Haksız Hesap Kapatma Sorunu
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Bionluk (bionluk.com) Hesabımın Kullanıma Engellenmesi Mağduriyeti

02 Aralık 2023 14:54