Turkcell'e Geçiş Sonrası Binance Giriş Sorunu

Turkcell'e Geçiş Sonrası Binance Giriş Sorunu
10 Aralık 2024 20:101.754
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkürler Binance.

Kısa bir süre önce telefon hattımı Turkcell'e taşıdım. Fakat taşıdıktan sonra Binance hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi yenilemeye çalıştım. Öyle bir kullanıcı olmadığı yazıyor. Sorunu düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
E-Mail: m**********@gmail.com

Not: Binance giriş ekranı fotosu almaya izin vermediği için başka sayfa eklenmiştir.

10 Aralık 2024 20:48 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Merhaba Mehmet Y. Şikayet Var üzerinden bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. Giriş yapamama sebebiniz iki faktörlü kimlik doğrulama sms'ini alamamak mıdır? Telefon numaranızı değiştirdiniz mi taşıma yaparken? Bu bilgileri paylaşırsanız sizlere daha kolay yardımcı olabiliriz -AA Binance ekibi

11 Aralık 2024 11:36

Telefon numaramı değişmedi aynı sadece operatör değişti. Şifreyi değiştirmeye çalıştım. Hem telefonla ile hem mail ile denedim Öyle bir kullanıcı bulunamadı uyarısı verdi. Mesaj sadece maile adresine geldi telefona gelmedi.

13 Aralık 2024 02:20

Merhaba Mehmet Y. Şikayet Var üzerinden bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. Eposta geliyorsa eposta üzerinden hesabınız olabilir, tekrar deneyiniz. Telefon numarası şifresini değiştirmeye çalıştığınız hesabın doğrulama için kullanılan bilgi olabilir. Bu durum hakkında daha fazla yardımcı olmamızı isterseniz VISITOR olarak canlı desteğe bağlandığınızda birlikte hemen çözebiliriz. Basamakları ile canlı desteğe bağlanıp üstte yazan CASEID numarasını iletirseniz yardımcı olabiliriz. Yardıma hazırız 🛟 Gi Binance ekibi

19 Aralık 2024 03:49

Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? Gi

19 Aralık 2024 17:58

Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkürler Binance.

6 Aralık 2025 12:22

Operatör değişikliğinden dolayı Binance'ye giremiyorum sayfa açılıyor fakat veriler yüklenmiyor

Binance Finans Hesabıma Giriş Yapamıyorum

26 Mart 2024 07:192.867

Telefonumu yeni değiştirdim. Yeni telefonda Binance hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum fakat bana güvenli bağlantı sağla...

Binance Hesabına Giriş Yapamama Ve Hesap Erişim Sorunu

23 Mayıs 2025 22:484.040

Binance hesabıma giriş yapamıyorum, hatta hesabım olup olmadığından bile emin değilim. Hesabıma telefon numaram ile giri...

Binance Hesap Bilgileri Erişim Sıkıntısı

17 Mart 2024 19:503.181

Binance hesabıma telefon numarama erişim sağlayamadığım için giriş yapamıyorum. Telefon numaramı değiştirmeye çalışsam d...

Tümünü Gör

Hakan
Binance Son Güncellemeden Sonra Uygulama Açılmıyor

Binance SonGüncellemeden Sonra Uygulama Açılmıyor

Orhan
Binance Kazançlarım Zarar Olarak Yansıyor 3 Şubat'tan Beri!

BinanceKazançlarım Zarar Olarak Yansıyor 3 Şubat'tan Beri!

Didar
Binance Kamera Kimlik Fotoğrafı Algılamıyor