Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Bil Koleji Usulsüz Kayıt

07 Ağustos 2024 16:30

Avcılar Bil Koleji, bilgim dışında ve benden habersiz 9 yaşında ortaokula başlayacak oğlumu kayıt ettirmiş. Okul kayıtları başlayınca evin alt sokağında bulunan Alsancak Ortaokulu'na kaydımız gözükmüyor. Okula gidip sorduğumuzda kaydınız Bil Koleji'nde gözüküyor dendi. Koleji aradığımızda hemen siliyoruz dendi. Benim bilgim olmadan siz kimsiniz, çocuğumu kaydediyorsunuz? Bizi ne haddinize ki mağdur ediyorsunuz. Defalarca aradınız, bir daha aramayın dedik ama uslanmadınız. Gerekli bütün yerlere yazıp hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

Elif
Elif

Bir öğretmenin asla gözlerinde değeri yok. İş görüşmesine çağırıp 45 dakika bekletiyorlar sebebi kayıt almak ve öğretmene bu süre zarfında hiçbir ilgilenme bir şey içer misiniz demek yok fakat aynı anda ortamda bulunan velinin kahvesi çayı ayrı ayrı geliyor ve veli çalışanlarını şikayet ederken asla kendi çalışanlarını savunmayıp veliye hak buluyorlar Öğretmenine değer vermeyen bir okulda çocuklarınızı okutmak isterseniz yine sizlerin bileceği bir şey.

Bil Koleji Para İadesi Yapmıyor.

24 Eylül 2024 11:16

Ankara Yapracık Okulunda Haksız Uzaklaştırma Ve İletişim Sorunları