Günay sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 19:45
Günay'ın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığımız teslim sıkıntısının firmanız tarafından ilgili ve alakadar yaklaşım ile çözümlenmesinin tarafımca memnuniyetle karşılandığını belirtmek isterim. Ayrıca tarafınızca gönderilen hediye beni çok memnun etti. Müşteri yaklaşımınızın değişmemesini diliyorum. Teşekkürler.”

Bike and outdoor İstanbul bisiklet firmasından 1 bisiklet çantası ve iki arka çakar sipariş verdim. İlk olarak 1 tane arka çakar geldi. Kendilerine WhatsApp'tan durumu ilettim. Geri kalan siparişlerimin yolda olduğu belirtildi. Daha sonra gelen kargoda sadece bir adet satın aldığım bisiklet çantası geldi. 1 adet arka çakarın neden gelmediğini kendilerine ilettim ve artık yanıt vermiyorlar. 3 adet ürün sipariş verdim taksit taksit ve eksik teslim aldım. 1 adet arka çakar göndermediler ve cevap vermiyorlar. Tüm bisiklet sever ve bisiklet kulübü üyesi arkadaşlar bu firmadan alışveriş yaparken dikkatli olmalarını belirtmek isterim.

15 Ağustos 2024 21:26

Bugün şikayetime istinaden siparişimin teslim edildiğine dair mesaj geldi. Ancak sipariş teslim edilmedi.

20 Ağustos 2024 17:36

Recep sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 21:13
Serdar sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 11:04
"Markaya ilgilendiği ve sorunumu çözdükleri için çok teşekkür ediyoruz. Eksik parça kısa sürede tarafımıza gönderildi. Markayı firmayı herkese tavsiye ediyoruz. Müşteri ilgisi ve hassasiyetleri mükemmel."
Bike & Outdoor Shimano 105 Ayna Kol Takım Satın Alınan Ürünün İçinden Alınan Parça

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamıyor

01 Ekim 2025 17:53
siparisim-teslim-edilmedi-musteri-hizmetlerinden-yanit-alinamiyor-1.jpg

Şikayetçi
20 Mart 2024 02:41
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Hüsnü
18 Haziran 2025 15:26