Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
11 Aralık 2024 21:39

Beymen.com'dan 15.11.2024 tarihinde Beymen uygulamasından yüzüğün ölçüsünü seçerek sepetime ekledim ve satin aldım. Ürün 19.11.2024 tarihinde bana ulaştı. Almış olduğum yüzüğü 3.12.2024 tarihinde mağaza uygulamasından iade oluşturarak geri gönderdim. 11.12.2024 tarihinde ürünün ölçülerinin standart dışı olması sebebiyle gönderici firmanın iadeyi kabul etmediğini ilettiler. Ben özel üretim bir ürün talep etmedim Beymen.com'dan ürünün ölçüsünü seçerek sepetime ekleyip standart bir ürün satin aldım ve ürün ellerinde olduğu için hemen kargoya verdiler. Cuma aksam sipariş ettiğim ürün salı günü elimdeydi. Beymen müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmadı Beymen güvencesiyle satin almak istediğim için ürün satıcının kendi sitesinde daha ucuz olmasına rağmen Beymen'in sitesinden aldım. Beymen'e şikayet oluşturmak istediğimde müşteri hizmetleri şikayet oluşturamazsınız dedi. Başka departmana aktarılıp görüşmek istediğimde görüşemezsiniz ürün geri gönderiliyor. Başka bir yolu yok dediler. Hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti adına bir adim atmadılar karşımdaki müşteri hizmetleri Ş**** Hanım özellikle cevaplarıyla aynı cümleleri tekrar ederek benimle ayrıca ters bir şekilde konuştu. Online adreslerine durumu özetleyen mail attım dönüş yapan olmadı. Beymen güvencesi diye bir şey yokmuş tamamıyla bir hata yaptım keşke urunu kendi sitesinden alsaydım eminin daha çok yardımcı olurlardı. Ürün elime uymadığı için geri göndermiştim bana hiçbir opsiyon bile sunulmadı. Konuyu Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na göre hakkim olan 14 günlük yasal sure içinde iademi gerçekleştirdim. Beymen gibi bir firmadan bu şekilde bir yaklaşım beklemezdim.

Gülümser sonuçtan memnun değil

Gülümser
08 Ocak 2024 11:31
Eldem sonuçtan memnun

Eldem
30 Nisan 2025 20:53
"1 Mayıs 2025 Perşembe günü tekrar Beymen danışmanım müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım. Tüm yazmış olduğum sürece tekrardan kendisine ilettim. Görüşmüş olduğum hanımefendi gayet ılımlı ve yardımsever olarak yetkilileri ile görüşüp bana geri dönüş sağladılar. Hediye kart süreci yerine iade süreci başlatıldığı için bu şekilde ilerlenmiş olduğunu, kendisinin bunu düzeltip hediye kartı SMS yoluyla bana ileteceklerini söylediler. 24 saat geçmeden hediye kart kodu SMS ile tarafıma iletildi. Beymen danışmanım F*** hanıma buradan da teşekkür etmek istiyorum. Kendisi ile bu görüşmeyi yapmasaydım, işlemimin yanlış şekilde ilerlediğini fark etmeyecektim."
Beymen'den Hediye Kartı İadesinde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
03 Haziran 2025 09:45
Beymen'den Aldığım Bileklik Eksik Ve Hatalı Geldi, İade Süreci Hayal Kırıklığı
beymenden-aldigim-bileklik-eksik-ve-hatali-geldi-iade-sureci-hayal-kirikligi-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 10:36
Beymen Sipariş İptali Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Asli sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 15:56