Beykoz Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği

26 Şubat 2024 11:48

Merhabalar, Kadın Doğum Uzmanı E*** S***** hakkında şikayetim var. Eşime tiroid ilacı kullanmasını öneriyorlar. Ancak dahiliye uzmanına danıştığımızda kullanmaması gerektiği söyleniyor. Daha önce R**** Hanım'a muayene olmuştuk. Bu hafta acil olarak E*** Hanım'a randevu alabildik, ancak kendisi bizi azarlar bir tavırla 'Neden bana geldiniz?', 'Tiroid ilacını neden kullanmadınız?' gibi sorularla karşıladı. Bizi özel hastaneye yönlendiriyor gibi bir izlenim edindik. Zaten R**** Hanım, başka bir hastanede kontrol olmamız gerektiğini, enfeksiyon ve diğer sorunlarımız olduğunu belirtmiş ve bizi özel hastaneye sevk etmişti. Özel hastanede herhangi bir sorun olmadığı anlaşılınca tekrar devlet hastanesine döndük. Benim durumum devlet hastanesi için yeterli ve hiç kimse bana bu şekilde davranamaz. E*** Hanım ve Kadın Doğum Polikliniği'nden şikayetçiyim. İnsan gibi tedavi olmak istiyoruz. İki çocuğum bu hastanede doğdu ve çok memnunduk, ancak önceki doktorumuzun yerine gelenlerden memnun değilim. Eşime saygısızca konuşulursa, ben de aynı üslupla karşılık vermek zorunda kalırım. Sürekli başka hastaneye yönlendirilmekten sıkıldık. Ayrıca Kadın Doğum bölümüyle ilgili açılan davalardan ve mahkemelerden haberdarım. Beykozlu bir vatandaş olarak bu duruma müdahale edilmesini talep ediyorum. Yakınımızdaki devlet hastanesinden faydalanamazsam, vatandaşlık hakkımı nasıl kullanmış olurum?

23 Ocak 2024 13:27

Acil Durumda Gebe Hastaya İlgisizlik Ve Kötü Muamele