Haruncan sonuçtan çok memnun

Betwork.eu Sitesinde Etkinlik Kotası Çok Az

26 Ağustos 2024 18:19
Haruncan'ın Teşekkür Mesajı
“Benimle ilgilenen Semih Bey'e çok teşekkür ediyorum kendisi tüm içtenliğiyle yardımcı oldu”

Betwork Marketing ile yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşmak istiyorum. Bu ajansı betwork.eu sitesi üzerinden tanıdım. Öncelikle, Betwork Marketing’in bahis siteleri için pazarlama hizmetleri sunduğunu ve bu siteleri tanıtan bir ajans olduğunu biliyorum. Ancak, bu platform üzerinden bahis oynamaya başladığımdan beri birçok sorun yaşadım ve mağdur oldum.
Betwork.eu sitesinin önerdiği sitelerde bahis yapmaya başladım, çok büyük kazançlar elde ettim ve bunları sorunsuz bir şekilde çekebildim. Fakat işler etkinliklere gelince değişti. Etkinliklere katıldığımda, sürekli olarak farklı bahanelerle karşılaştım. "Kotamız doldu", "Etkinlik süresi geçti" gibi gerekçelerle ödül işlemlerim sürekli ertelendi. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti çünkü ödüle ulaşmak için defalarca müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek zorunda kaldım, ama her seferinde farklı bir temsilciyle görüşüp hiçbir sonuca ulaşamadım.

Kısacası beni asıl hayal kırıklığına uğratan ise Betwork Marketing’in tanıttığı bu bahis sitesinin sunduğu etkinlikler oldu artık çok kısa sürdüğü için katılamıyorum çok fazla katılım alıyor hemen doluyor.

26 Ağustos 2024 00:20

Şikayeti yazar yazmaz arandım ve firma bana durumu anlattı sorun benim yanlış anlamamdan kaynaklı olduğu halde üye olduğum 3 sitede hesabıma farklı miktarlarda ödüller yüklendi teşekkür ederim

26 Ağustos 2024 00:21

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Ekip Network SEO Yazımı Ödeme Sorunu

20 Kasım 2023 18:41
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lerwick Financial Yatırım Aldatmacası

31 Ocak 2024 13:18
Maurizio sonuçtan memnun değil

Doğum Günü Etkinliğinde Büyük Hayal Kırıklığı Ve Eksik Hizmet

12 Ekim 2025 11:05
dogum-gunu-etkinliginde-buyuk-hayal-kirikligi-ve-eksik-hizmet-1.jpg
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

Vizetur Şirketi Oyalanma Ve Zarar

Aliye