Ahmet sonuçtan çok memnun

BetterMe Beklenmedik Otomatik Yenileme Ve İade Sorunu!

22 Ekim 2024 22:19
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ediyorum. Mağduriyetim giderildi.”

BetterMe uygulamasından tek seferlik bir aylık plan satın aldım. Buna rağmen 5 aydır kartımdan 98 TL otomatik olarak çekilmiş. Bu ay farkına vardım. Mail ile iletişime geçtiğimde iade yapamayacaklarını söylediler. Satın alırken otomatik yenileneceğini söylemediniz.
Bunu neye dayanarak yapıyorsunuz? Bu durum kabul edilemez. Gereken iptali ve ücret iademi yapmamanız halinde yasal haklarımı kullanacağımı bilmenizi isterim.

23 Ekim 2024 12:35 (Şikayetten 14 saat sonra)
23 Ekim 2024 14:05

Ben bir üniversite öğrencisiyim. Denemek amacıyla tek seferlik satın aldığım sonrasında hiç kullanmadığım bir uygulamayı 1 ay sonra %100 zamlandırıp otomatik yenilenebilir hale getirmek, bunu yapacağınız hususunda kullanıcıyı yeterince bilgilendirmeden ufak ve önemsiz yerlerde bahsetmek suretiyle kullanıcı mağdur etmek sizin gibi büyük bir firmaya yakışmıyor ve güven sarsıcı buluyorum. Ben zorlukla eğitimimi sürdürmeye çalışan bir üniversite öğrencisiyken çoğu insan da Şikayetvar benzeri platformlarda bana yaşattığınız mağduriyetten muzdaripken burada suçlu olarak kullanıcıyı görmeniz ve ücret iadesi yapmamanız hiç doğru değil. Sizden son bir kez daha müşteri memnuniyeti kapsamında ücretimin son 5 ayının iadesini talep ediyorum. Eğer bana bu iyiliği yaparsanız firmanızla alakalı şikayetlerimi kaldıracağım. En kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesi hususunda bana geri dönüş yapmanız ümidiyle. İyi günler.

23 Ekim 2024 14:21
23 Ekim 2024 14:31

Çok teşekkür ediyorum. Mağduriyetim giderildi.

23 Ekim 2024 14:32

Merhaba, Talebinize yanıt vermek bizim için bir zevkti. Sizlere yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa bize bildirin. İyi günler!

Rukiye sonuçtan memnun değil

Rukiye
22 Ekim 2024 01:09

26 Mayıs 2024 23:41
Selin sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 18:40

Hatice
02 Mayıs 2024 13:46
Betterme Planı Kapsamında Kredi Kartımdan 98 TL Çekilmiş
Erkan sonuçtan memnun

01 Aralık 2024 12:11
"Desteğiniz için teşekkür ederim"