Betra Bahis Para Mı Ödemiyor Engelledi Beni

19 Şubat 2024 22:44

Betra bahis sitesi telefonla beni arayarak siteyi övdü ve ben de araştırmadan siteye üye oldum. Her şey güzel gidiyordu, birkaç kez para çekme işlemi yaptım ve parayı yatırdılar. Daha sonra kombine kupon yaptım ve kazancımı canlı casino ile 18.500 TL'ye çıkardım. Ancak risk birimi uygun görmediği için paramı ödemeden beni engelledi. Böyle saçma sitelerde oyun oynamayın, yazıktır emeğinize ve paranıza. Müşteri hizmetleri ile yaptığım yazışma ekte mevcuttur.

betra-bahis-para-mi-odemiyor-engelledi-beni-2-66.jpg
betra-bahis-para-mi-odemiyor-engelledi-beni-1-33.jpg
profile profile
21 Şubat 2024 00:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Şubat 2024 01:08

Kullanıcı adım turker21 sitenize girişimi engellediniz. Siteye erişimi açın yazışalım hesabımı bakiye bilgilerini paylaş. Kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok eğer dediklerim doğru değilse sizden özür dilerim.

21 Şubat 2024 01:10
21 Şubat 2024 01:22

Sitenizi karıştırmıyorum okuma yazmam var şükür sitenizde profilim aşağı da fotosu kayıp bonusu bile hayır yazıyor onu bile kapattınız. Sitenizin arkanızda durun kimseyi mağdur etmeyin siteye erişimi açın oradan yazışalım. Ben neden sitenizi neden kötüleyim elime ne geçecek

21 Şubat 2024 01:24

Engellendim ve param ödenmedi demektesiniz. Engellendiğinize dair veya paranızı gösteren bir adet ekran resmi iletir misiniz.

21 Şubat 2024 01:31

Engellemeden önceki para çekim talebim fotodadır bir kez reddettin sonra engelledin siteye erişimi sen bu talebin ödendiğinin fotoğrafını paylaş ben burda özür diler şikayeti mi silerim.

21 Şubat 2024 02:14

Paranızın ödenmediğine dair Silindiğine ya da düzenlendiğine dair Veya sitede engellediğinize dair Ekran resmi iletir misiniz?

21 Şubat 2024 12:45

Erişimimi aç engellediğine dair belge burda sen yazdıkları mı paylaştıkları mı okumuyorsun sanırım

22 Şubat 2024 11:36

Hiçbir erişim veya başka bir engeliniz yoktur eğer var ise bunu gösteren bir belge iletiniz.

23 Şubat 2024 13:08

Giriş yapamıyorum üyeliğimi iptal etmişsiniz önceki fotolarda ödeme işlemi mi yaptığınızı 18500 TL dekontunu yükleyin.

23 Şubat 2024 18:26
betra-bahis-para-mi-odemiyor-engelledi-beni-1-72.pdf

Ödemeye ait dekont ekteki gibidir Hayrullah bey.

23 Şubat 2024 20:17

Hayrullah bey banka uzantılı dekont tarafınıza iletilmiştir. Konu hakkında tekrar bir açıklama yapılmayacaktır. İyi günler dileriz.

25 Şubat 2024 19:51

Hesap ekstremde böyle bir ödemem yok sahte dekont yapan siteden her şey beklenir. Hesap extrası ekte mevcuttur.

Şemsi sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 01:22

06 Nisan 2025 16:16
Kazanç Çekiminde Engeller Ve Gizli Kurallar
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 10:05
Yatırım Yaptıktan Sonra Hesabım Sebepsizce Kapatıldı
Yatırım Yaptıktan Sonra Hesabım Sebepsizce Kapatıldı
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2025 01:25

06 Ocak 2025 01:30