Enes sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

23 Eylül 2024 18:04

Betewin1.com isimli bahis sitesinden 23 Eylül 2024 tarihinde e***919 isimli hesabımdan kalan 1000 TL yükleme yaparak para kazandım ve saat 3:30'da çekim talebi verdim. Üzerinden 14 saatten fazla geçmesine rağmen ne mesajlarıma geri dönüş yapılıyor ne canlı desteğe bağlanılıyor ne de param yatıyor. Ben paramı yatırırken sorunsuz 2 dakikada hesabına geldi. Peki siz yatırırken neden cevap bile vermiyorsunuz, ayıptır. Canlı desteğe tıkladığımda önümde 300-400 kişi sırada oluyor. Kaç tane mesaj attım geri dönüş bile yapılmıyor. Hala param yatmadı. Dönüş bile yapılmadı. Eğer param yatarsa burayı düzenleyeceğim ama bu hususu unutmayacağım çünkü öğrenciyim, ailemden uzağım, bugünü 5 parasız ve aç, sigara bile alamadan geçirdim. İnşallah en kısa sürede çözülür.

23 Eylül 2024 18:26 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Üyemiz, Sorununuzu daha iyi anlayabilmek ve size yardımcı olabilmek için sizinle iletişim kurmak istiyoruz. Fakat meşgule almaktasınız. Uygun olduğunuzda bizimle bağlantı kurmanızı rica ederiz. Betewin ailesi olarak iyi günler dileriz.

02 Ekim 2024 17:34

Sayın Üyemiz, Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz , Betewin ailesi olarak iyi günler dileriz.

Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Mart 2024 03:17
"Şikayetim çözüme kavuştu betul hanıma teşekkür ederim"
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Betewin Ödeme Sorunu Ve İletişim Engeli

Batuhan