Belmek Kurslarına Kayıt Yaptırmanın İmkansızlığı

13 Eylül 2023 16:24

Belmek Kırkyama kursuna kayıt yaptırmak isteyen annem; site çöktüğü (! ) için herkesin tekrar kayıt yaptırmasını isteyen bir mesaj aldı ve ertesi gün tekrar kayıt yaptırmak istediğinde sistem hep 2bekleme verdi ve kayıt yaptırmasını engellemiş oldu ve böylece kayıt yaptıramadı.

Ne hikmetse hep daha önceden kursa gelenler yine aynı kursa aynı öğretmene kayıt yaptırabilmişler. 1. Sınıftan 8. Sınıfa aynı öğretmenle gelen ilköğretim öğrencileri gibi fire vermeden kayıt yaptırıvermişler aynı kurslarına. Çok olumsuz bir durum. Bu artık kurs olmaktan çıkmış; hani yeni öğrencilere teşvik. Annem daha önce bu kurslara katılmıştı; ancak hastalandığı için bırakmak zorunda kaldı.

Ben mesela hiç katılamıyorum. Neden? Çünkü yeni öğrencilere kayıt kalmıyor; sistem doluveriyor. Yoğunluk çok; o zaman yeni kurs açacaksınız lütfen; bir zahmet. Bu sistemi kınıyorum. Bir kursiyer aynı kursa 2 yıldan fazla gitmemeli. Gitmemeli ki yeni kursa gelecekler gelebilsinler.

Bu el işine çok rağbet olduğuna göre belediyenin en az 10 sınıf daha açması lazım. Kursiyerlerin işleri bitsin diye yıllarca aynı kursiyer aynı kursa geliyor. Yeni gideceklere hiç yer yok. Ne güzel ortam. Belediyenin bu kurslarına acilen düzenleme gerekiyor.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan

Belmek Kurs Kayıtları Düzeltilmesi

Belmek El Örgüsü Kursu Kaydında Sistem Hatası Ve Adaletsizlik Şüphesi

Senay
22 Eylül 2025 10:14
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Belmek Ahşap Boyama Kursunda Adaletsiz Kayıt Ve Haksız Para Toplama Mağduriyeti

Tülay