Bekaş İnşaat Bekaş Kayseri Altınoluk Beşyüzevler Mağduru

20 Ocak 2024 11:488.854

Bekaş Altınoluktan daire aldık. 2020 temmuzda aldık. Daha ne temel var ne de inşaat düzenli ödememizi yaptık. Simdi muhatap bulamıyoruz o kadar aramamıza rağmen. Hep geçiştirme yalanlarıyla 4 senedir yalan söylüyorlar, çocuklarınızın rızkından kesip bunlara verdik. Allahım adaleti bunların üzerinde olsun hakkımı bunlarda bırakmasın inşallah.

Yorumlar(18)

6 Nisan 20:49

Nasıl sizlerle iletişime geçeriz yardımcı olur musunuz

6 Nisan 20:46

Bahar hanım sizinle nasıl iletişime geçebiliz yardımcı olur musunuz bizde mağdur olduk

11 Temmuz 2025 12:56

Şikayetler hepsi aynı. Daireler teslim edilmemiş, binalar tamamlanmamış. Hatta daireler birkaç kişiye satılmış. Bekaş binaların isimlerini satış sözleşmesinde ayrı tapuda ayrı isim kullanmış. Yani sözleşmede 505 tapuda a, 510 tapuda b blok olarak geçmiş. Mahkeme bile tespit edemiyor. Adamlar kılıfına uydurmuş.

30 Haziran 2025 19:20

Bizde altınokuk bekaş mağduruyuz 510 mağdur olanlar iletişime geçsin lütfen

22 Haziran 2025 22:35

Altınoluk Bekaş Beşyüzevler mağduruyuz. Blok 505 veya diğer binalardaki daire sahipleri ile iletişime geçmek istiyorum.

9 Nisan 2025 13:12

Bizler de bekaş mağduruyuz bu bahsettiğiniz daire şu an inşaatı devam eden 3+1 mi dönüş yapabilir misiniz

4 Eylül 2024 16:57

Bahar hanım, ben de bir bekaş mağduruyum. Sizinle ve diğer mağdurlarla nasıl iletişime geçebiliriz?

1 Eylül 2024 15:27

https://www.kayseriyerelhaber.com/bekas-besyuzevler-magdurlari-isyan-etti mağdurlar şantiye önünde eylem yaptı Bekaş İnşaata kalan 324 dairenin ise, müşteriler ve inşaat şirketi ile yapılan sözleşmeler aracılığıyla satışı yapıldı. Söz konusu satış sözleşmelerinin noter huzurunda yapılmadığı için mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar, bekaş İnşaat’ın Satış Ofisi önünde toplanarak eylem yaptı.

1 Şubat 2024 11:15

Ev Hayali Kabusa Dönen Mağduriyet

28 Şubat 2025 14:473.881

Başkent İnşaat Çekmeköy Alemdağ projesinden u*** v******'den 2021 Ekim ayında topraktan 2+1 daire satin aldım. Dairenin ...

1 Yorum

Türkerler Holding 2021 Daire Alımıyla İlgili Sorunlar

3 Eylül 2023 13:513.765

2021 yılında daire satın aldım ancak 3 aydır sürekli oyalanıyorum. Bitişi sürekli erteleniyor ve şimdi bazı insanlar tap...

Eviz Yapı Sorun Yaşama

28 Temmuz 2025 18:5623.046

Bir daire satın aldım. Ödemesini taksitle yaptım. Sözleşmede açıkça belirtilen net bir teslim tarihi vardı, ancak aradan...

1 Destek7 Yorum