Erdal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Official Paramı Ödemedi

12 Mart 2024 02:50
Erdal'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Sitenin, bizlere yatırım yaptığımız ve katılım sağladığımız için tanımladığı bonusları sistem üzerinden aktif ettim ve bakiyeme tanımlandı. 275 TL olarak; 25 TL hediye Bronze Bonus ve 250 TL baywin500 bonusu tanımlandı. Oyunlara katılım sağladım ve sistemden aldığım 250 TL bakiye ile oyuna devam ettim. Aldığım 250 TL bakiye bittiğinde, ikinci olarak mevcut olan 25 TL Bonus devreye girdi. (250 TL Bonus bitmeden 25 TL'lik ikinci bonus kullanılmıyor, diğer bonus bakiyesi bitene kadar.) Bu şekilde oynayarak kazanmaya başladım ve çeşitli oyunlarda bakiyemi 23.336 TL'ye çıkardım. 20.000 TL çekim talebinde bulundum. Ancak, parayı ve kalan bakiyemi sildiler ve hak ettiğim parayı vermediler. Gerekçe olarak, haksız kazanç elde ettiğimi ve sistemin aktif ettiği iki bonusu birleştirdiğimi ileri sürdüler. İki bonusu birleştirdiğim için haksız kazanç elde ettiğim tespit edildiğini belirten canlı destek ekibi, baywin resmi sitesi tarafından ödeme yapılmadı ve bahsedilen gerekçeler ileri sürülerek ödeme yapılmadı.

12 Mart 2024 12:33 (Şikayetten 9 saat sonra)
09 Nisan 2024 17:40

Teşekkürler

09 Nisan 2024 17:40

Hulusi
29 Mart 2024 09:32
Baywin Çekimde Bloke Diyerek Bizim Çekemediğimiz Ödemeyi Kendinin Manuel Cek.
Baywin Çekimde Bloke Diyerek Bizim Çekemediğimiz Ödemeyi Kendinin Manuel Cek.
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Baywin Casino'da Haksız Hesap Kapatma Ve Bonus Kazancının Silinmesi!

Alihan
22 Eylül 2025 04:26
baywin-casinoda-haksiz-hesap-kapatma-ve-bonus-kazancinin-silinmesi-1.jpg
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
11 Nisan 2024 20:52
Baywin Pişmanlıktır. Kesinlikle Oyun Oynamayın
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
15 Ocak 2024 16:49
Baywin Bakiye Silme İşlemi Yapıyor, Ben Mağdur Oldum!
Mustafa sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Şikayeti

04 Aralık 2023 10:12