İslam sonuçtan hiç memnun değil

Başarı Bet Hesap Onay Yapmıyor

07 Şubat 2024 12:44

Üç gündür iki kez kimlik doğrulama işlemi yaptım ve belgelerimi gönderdim. Ancak müşteri hizmetleri ilgisiz davranıyor ve belgelerimi hâlâ onaylamadı. Derhal belgelerimin onaylanmasını talep ediyorum. İçeride param bulunmakta ve çekemiyorum. Bu konunun üzerinde durulmasını rica ediyorum. Sitenize güvenerek geldim, lütfen hesabımı onaylayın.

13 Şubat 2024 20:00

7 gün hesap onay bekledim hesap onaylandı şimdi bana hesabınız kontrol edilecek süre veremiyoruz deniyor içinde param var paramı vermiyorlar bu site güvenmeyin arkadaşlar sizi de kandırırlar paramı vermediler hala vermeyecekler belli zaten üyee oolmayın sakin

08 Şubat 2024 14:48

İlgi alakadan dolayı teşekkürler

08 Şubat 2024 17:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Şubat 2024 13:33
16 Şubat 2024 12:03

Hesap inceleniyor diyorsunuz şu an bana diyorsunuz çekiminiz işlemde kardeşim dürüst olun hangi hata yaptım inceliyorsunuz sebep sorun nedir açıklama yapın

21 Şubat 2024 09:37
basari-bet-hesap-onay-yapmiyor-1.jpg

Hesap doğrulandı halde çekim izin verilmiyor ve incelendiğini söylüyorlar hiçbir hata yapmadığım halde arkadaşlar bu site üye olmayın hiçbir şekilde size tavsiye

21 Şubat 2024 09:38
basari-bet-hesap-onay-yapmiyor-1.jpg

Hesap doğrulandı halde çekim izin verilmiyor ve incelendiğini söylüyorlar hiçbir hata yapmadığım halde arkadaşlar bu site üyee olmayıin hiçbir şekilde size tavsiye

15 Mart 2024 12:50

Hala hesap inceleme diyor arkadaşlar bu site asla güvenmeyi

19 Mart 2024 12:23

Para çekme talebinizin işlenmesi için, tr_payfix hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir. Lütfen kişisel hesabınızdan ekran görüntüsü yükleyin.

19 Mart 2024 12:59

Ben Payfix hesabini doğruladığım halde hala hesabının inceleme olduğunu anlatıyorsunuz bir aydır herhangi bir gelişme yaşanmadı arkadaşlar bunlar parayı vermiyor bilginiz olsun alın kanıt resimde

19 Mart 2024 15:35

PayFix hesabına ait olan ancak başka bir e-posta adresine kayıtlı olan bir ekran görüntüsü sağladınız. Öncelikle yukarıdaki ileti içindeki talebi dikkatlice okuyun. Biz tamamen dürüst bir kulübüz. Kazancınızı almak istiyorsanız, size sunulan talimatları takip etmek önemlidir.

Salahiddin
10 Ocak 2025 19:26
Hüseyin sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hüseyin
17 Nisan 2024 20:42
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü onaylanma gerçekleşti"

20 Ocak 2025 18:42
Başarıbet Hesap Doğrulama Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

27 Nisan 2024 18:17
Burak sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

22 Aralık 2023 15:51
"Sorun halledildi, ilgilnenenleer teşekkür ederim."