18 Kasım 2023 19:39

Oyun sitesine çekim talebi verdim. Fotoğrafla doğrulama istiyorlar. 5-6 defa uğraştım, 'kalitesiz fotoğraf' diyor. Canlı desteğe bağlandım, 'biraz daha özen gösterin' diyorlar. Parayı alırken hemen alıyorsunuz, vermeye gelince uğraştırıyorsunuz. Bir de arkadaşlarıma sizi tavsiye ettim. Sorun inşallah çözülür, yoksa üyeliğimi silerim. Para umurumda değil ama insanları oyalamayın, 'vermiyoruz' deyin açıkçası.

21 Kasım 2023 15:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (7)

Murat
Murat

Paranızı aldınız mı

Burcu

Hayır uğraştım uğraştım vermediler bende hepsini kaybedecigim bir yere bastım bile bile oynamayın bu siteden çok daha güvenilir siteler var

Ertuğrul
Ertuğrul

İlk defa böyle bir siteyle karşılaştım doğrulama adı altında diğer hiçbir site kart resimleri istemiyor ibana direk gönderiyor kaliteli resim derken fotograciya gidip resimmi çektireyim ad ve soy ad hesap no görünüyor daha nasıl olacak kazanılan paraları vermemek için sanırım oyalama tekniği bu ve sitenizin hakkında böyle yorumlar yapıldıkça zaten üyeleriniz azalacak diğer sitelerde müşteri temsilcisi bile varken 7/24 telefon WhatsApp üzerinden iletişim yapabiliyoruz sizde bu bile yok

Yavuz
Yavuz

Defalarca belge doğrulama yaptım her defasında evraklarınızın görüntü kalitesi düşük diyorlar istedikleri vatandaş parasından vazgeçsin

Burcu

Bende öyle yaptım vazgeçtim bu siteden dun casinometropelden 500 liraya 35 bin lira aldım hemen paramı yatırdılar

Ömer
Ömer

Djjke

Muhammet
Muhammet

Sen yine canlı desteğe bağlanmışsın ben canlı desteğe bile bağlanamadım 🤣😅

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 02:37
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
09 Temmuz 2024 16:20
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 18:45