Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 22:46

25.08.2024 günü Bamboo Bech Lara da düğünümü yaptım orada çalışan e** ve patronu t** mayıs ayında görüştüğümüzde bize sunum yaptılar düğün yemekli açık bar nikah şeklinde olacaktı ve 3 ay süren süreçte telefonla konuştuğumuzda bize güvenin bütün organize bizde biz yapacağız ücreti peşin olarak aldılar dekontlar elimizde kontratta yazdığımız 100 kişilik yemekli çeşit tabağı mevsim salatası ara sıcak yemek olacak ama biz düğün yerine 19:00 önce gitmememiz kendileri her şeyi yapacaklarını söylediler alana misafirlerle alana yetiştik saat 19 da hiçbir hazırlık yok ortalık pislik içinde masalar açılmamış süsleme falan hiçbir şey yok t** denen şahıs milleti masalara oturtmuş boş masa bardak yok çatal l-ar servisler pislik içinde düğünü rezil ettiler gelin odası konteynır çamur ve pislik içinde bizi orada saat 20:15 kadar beklettiler ve kamera falan girişte yoktu yan defalarca söylememize rağmen düzeltilmedi hiçbir şey yurtdışından gelen misafirlerimiz ve akrabalarımız olduğu için tatsızlık çıkmasın diye kimse bir şey demedi t** bunu fırsat bilip milletin bir çocuğu aç kalmasına rağmen servis personel içecek olmadan düğünü tamamladım herkes gittikten sonra benden 40 bin lira fark istedi dedim ne farkı bu dedi kapasite aşılmış utanmadan yalan konuşuyor bir de bende dedim sayı belli bizde saydık gelenleri 3 yaşındaki çocuğu bile saysan 105 kişi e** denen şahsa mesaj atım geri bile dönmedi bunlar alışmışlar milleti rezil etmeyi meslek edinmişler çok profesyonel olmuşlar şimdi t** denen şahıs 50 bin fark istiyor vermesek fotoğraflar videolar elimizde onları vermeyeceklerini söylüyorlar fotoğrafçı ile konuştuk biz onlara teslim edebiliriz diyorlar zaten düğün yeri çok pis her şey çok kötü geçti alanda mutfakta karıncalar tuvaletler çok kötü girilecek gibi değil paramızla bizi rezil ettiler bir de daha üstüne para istiyorlar ve video delil olduğu için vermiyorlar sistem de bir şey yapmıyor bunu tüm platformlarda yaymak gerek insanların en mutlu gününde rezil ediyorlar para için her şeyi yapacak insanlar bunlar oteline gittik görüşmek için bizi tahrik edip kavga çıkarmaya çalıştılar polise şikayete bulunduk bizim mağduriyetimizi ancak mahkeme karşılar diyorlar şimdi dava süreci başlatacağız sizlerden ricam araştırmadan bakmadan böyle şahıslarla iş yapılmasın her şey para değil duygularla milletin mutluluğu ile alay ediyorlar.

28 Ağustos 2024 22:36

Bu insanlardan kim mağdur olmuşsa bize ulaşsın hukuki süreç başlatacağız lütfen başkası mağdur olmaması için uğraşıyorum

Nasıl ulaşabilirim size?

Nasıl ulaşabilirim size?