Bajaj Ankara'da Bulunan 06 Motor Yetkili Servis Sorunu

Hüseyin
13 Haziran 2024 15:10

Tam 5 ay boyunca motorum, yetkili servis yetkisi verdiğiniz Ankara'da bulunan 06 Motor'da rehin olarak kaldı. Her aradığımda 'Şu gün gelecek parça, bugün gelecek parça' diye beni oyalayıp durdular. Google yorumlarına baktığımda böyle sorunların sürekli yaşandığını görebilirsiniz. Ben yetkili servis diye 06 Motor'a verdim. Sadece kafa demirini 2 ay bekledim. Ben bir hafta içinde tedarik edip teslim ettim ve değiştirmediği bir sürü parça var. Motorumu teslim aldığımda ön frenin vidalarını sıkmadığı için vidalar gevşeyerek düşmüş. Bunun akabinde diskim çizildi. Disk çizildiği ile kaldı. Hepsini geçtim, takla atıyordum. Bir insanın canına kastetmek bu kadar kolay mı? Her şeyin videosu ve kanıtı var. Böyle insanlara yetkili servis yetkisinin alınmasını talep ediyorum. Daha farklı nerelere şikayet edebilirim? Yardımcı olursanız her yere videosunu da atabilirim. Ayrıca fatura kesmiyor, IBAN'ına veya elden ver diyor. Görsel ve videoda her şey açık. Sigortadan yapılan motor böyle mi teslim edilir? Eksik parçaları ve taktığı her şeyi gösterdim videoda. Benim Anlas marka lastiğimi gidip fabrika çıkışı lastik takıyor ve bunu doğal karşılıyor. Ben neden 2500 TL verip Anlas marka lastik aldım o zaman?

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Çözülemeyen Arızalar Ve Eksik Vidalarla Süren Mağduriyet

Kadir
05 Temmuz 23:56

Yetkili Serviste Kötü Muamele Ve Eksik Hizmet

Volkan
01 Temmuz 11:44
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
11 Haziran 09:08
Serviste Motorum Alıkonuldu Ve Yüksek Ücret Talep Edildi
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Garanti Kapsamında İlgisiz Servis Ve Marka!

Serhat
30 Eylül 2024 12:29