Özkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bahigo Hesabım, Bahigo Tarafından Engellendi!

31 Ekim 2023 10:17
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Problem çözüldü”

Bahigo hesabımdan aylardır bahis oynuyorum. Bu sürede bir çok kez banka hesabım ve Papara hesabımdan para yatırdım ve ikramiye ödemesi aldım. Bütün evraklarım sorunsuz şekilde sitede bulunmaktadır. Pazar günü yaptığım bahisleri tutturdum ve akşamında 28 bin ₺ para çekme talebinde bulundum. Pazartesi günü Kıbrıs üzerinden aranarak kaç paralık bahis yaptınız, ne kadar Bonus kullandınız, kayıtlı adresiniz neresi diye sorular soruldu ve hesabım engellendi. Kendilerine ulaştığım zamanda güvenlik için engellendi cevabı aldım. Tamamen bahanelerle hesabım engellendi ve ikramiye ödemesi yapılmadı. Bahigo pişmanlıktır.

31 Ekim 2023 17:42 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhabalar Özkan Bey, Hesabınızla ilgili yapılmış olan süreç prosedürümüz gereği uygulanmıştır. Hesabınız yeniden aktif hale gelmiş ve çekim talebiniz işleme alınmıştır. Farklı bir sorununuz varsa yardımcı olmak isteriz. Teşekkür ederiz, iyi günler dileriz.

31 Ekim 2023 17:45

Teşekkürler. Problem çözüldü

Zilan sonuçtan hiç memnun değil

Bahigo'da Kazanç Çekiminde Yaşanan Sorunlar Ve Hesap Engelleme

Zilan
12 Eylül 2024 17:50
Bahigo'da Kazanç Çekiminde Yaşanan Sorunlar Ve Hesap Engelleme

Bahigo Bahis Sitesinde Para Çekme Sürecinde Zorluk Ve Belgelerle İlgili Sorunlar

Ahmet
08 Haziran 2025 20:43
bahigo-bahis-sitesinde-para-cekme-surecinde-zorluk-ve-belgelerle-ilgili-sorunlar-2.jpg

Haksız Yere Kapatılan Hesabım Ve El Konulan Bakiyem

Seher
03 Eylül 2025 21:50

Berkan
06 Kasım 2025 17:45
kazandigim-54000-tl-bahis-kazancim-yatirimimdan-kesildi-ve-gerekce-sunulmadi-7.jpg
kazandigim-54000-tl-bahis-kazancim-yatirimimdan-kesildi-ve-gerekce-sunulmadi-6.jpg
kazandigim-54000-tl-bahis-kazancim-yatirimimdan-kesildi-ve-gerekce-sunulmadi-4.jpg
kazandigim-54000-tl-bahis-kazancim-yatirimimdan-kesildi-ve-gerekce-sunulmadi-3.jpg
kazandigim-54000-tl-bahis-kazancim-yatirimimdan-kesildi-ve-gerekce-sunulmadi-2.jpg
kazandigim-54000-tl-bahis-kazancim-yatirimimdan-kesildi-ve-gerekce-sunulmadi-1.jpg
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

GrandPashaBet Kazancımın Ödemesi Güvenlik Gerekçesiyle Engellendi

06 Mayıs 2025 23:33