Siracettin sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cebilon Su Artıma Cihazı Arızalı, Çözülemiyor!

03 Ekim 2024 23:20
11 Ekim 2024 12:41 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

28 Ekim 2024 19:14
aura-cebilon-su-artima-cihazi-arizali-cozulemiyor-5.jpg
aura-cebilon-su-artima-cihazi-arizali-cozulemiyor-4.jpg
aura-cebilon-su-artima-cihazi-arizali-cozulemiyor-3.jpg

İhlas pazarlama artıma Aura Cebilon 4ay önce aldım sürekli arıza veriyor İlk aldığım ürün 3 kere arıza verdi servis geldi ürünün arızalı olduğu tespit etti değişim yapıldı yeni gelen üründe 25 gün çalıştı oda başladı arıza vermeye Evimi 2 kere su bastı alt koşumu evine su indi servisi ardım gelip baktılar ürün arızalı olduğunu söyledi parçq değişimi yaparız düzelir dedi bende siz bu ürünü değişip yeni olarak değişim yapılmadı mı dedim evet değişim yapıldı yeni üründür dedi 4 ay oldu aldığıma 5 kere evime servis geldi ilk ürün sıkıntılı olduğunu söylediler değişim yapıldı ama yeni gelen üründe arızalı cıktı ben bu üründen kullanmak istemiyorum dedim sürekli arıza veriyor 4 ay oldu aldığıma ama 2 ay bile iki ürünü kalamadım sürekli arıza veriyor ve sürekli servis arıyorum randevu alıyorum ama sorunun bir türlü giderilmedi bende İhlas pazarlamadan para iadesi istedim ama kabul etmediler biz para iadesi yapmıyoruz ama parça değişimi yaparız dedi ben üründen soğutüm ama ürün sattılar para iadesi yapmıyorlar 5 kere servis geldi 4 ay içinde bu ürün alan benim gibi pişman olur

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Pazarlama Tahsilatçısının Tekrarlayan Arama Ve Ziyaret Baskısı

01 Nisan 01:50
Aykan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 14:50
Ahmet sonucu yetersiz buldu