Audi A4 Yağ Eksiltme

Murat
22 Şubat 2024 22:21

2023 model Audi A4 4.0 TDI Quattro aracım var. Şu an 37.000 km'de ve her 15.000 km bakımında 1 litre yağ ekliyorum. Servis haricinde servise bildirdiğimde ise 'normal bir durum, yağ ekleyip devam edin' diyorlar. 2023 model ve sıfır olan bir aracın kaputunu kaldırıp yağ koymak gerçekten çok can sıkıcı. Tekrar bir Audi A4 kullanır mıyım bilmiyorum.

Yasin
Yasin

"Her 15 bin bakımında 1 litre yağ eklemek" kullanma kılavuzuna göre de yanlış Hocam; kaldı ki yeni araçların 1 litre yağ eksiltmesi Audi kullanım kılavuzuna eklenmiş bir bilgidir ve normaldir. 5. Audi'sini kullanan biriyim.

Bora
Bora

Aynı sorun benimkinde de yaşandı 2023 Şubat çıkışlı arabam bakıma iki ay kala yağ seviyesi düşük uyarısı verdi servisle görüştüm dışarıdan 1 litre yağ ekleyin kullanmaya devam edin dedi yani sıfır bir araç daha 5000 km'de bir Audi için

Ali

Bende birebir yaşadıklarınızı yasayınca yazdıklarınızın aynısını yaptım önümüzdeki hafta da yıllık bakımını yaptıracağım. Tam 5 bin km de bu uyarıyı yaptı ama enteresan olan bakıma tam 5-6 gün kala yıllık bakım süresi dolmasına.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 21:57
Audi A4 40tdi Yağ Yakma Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Audi A4'te Yağ Tüketimi Şoku

Fatih