Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3 2021 Model

20 Ağustos 2024 16:28

Merhabalar. 2021 model Audi A3 marka otomobil aldım. İşletimsel olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar yaşamaya başladım. Bunları araştırırken sadece bende olmadığını anladım. Sanırım tüm araçlarda aynı sorunlar var. * S.O.S. arızası sürekli yanıyor ya da ara ara yanıyor. * Kablosuz şarjda anında telefonda ısınmalar meydana geliyor (çok aşırı ısınıyor). * Apple CarPlay kafası karışıyor. * Telefonla görüşme yapılamıyor. Sürekli ses kesiliyor ve telefonu elinize alıp konuşmanız gerekiyor. Multimedya tuşu olan vitesin yanında yuvarlak tuş çalışmıyordu. Audi Avek Oto'da serviste değiştirdim (Temmuz 2024'te 8 bin TL ödedim). O arada S.O.S.'in sürekli arıza verdiğini ilettim kendilerine fakat çok da anlayamadığım bir cevap aldım (o sistem zaten çalışmıyor, baz istasyonlarının yanından geçerken yanabilir, Apple CarPlay bağlıyken de yanabilir gibi) değişik, saçma sapan bir açıklama yaptılar. Ben de çok uzatmadım çünkü o kadar gevelediler ki onlara laf anlatmak imkansız. Biz de saf değiliz yani. Şimdi; bunları yaşamamak adına gidip bilmem kaç paraya Audi alıyorsunuz, sonuç ortada. Bunun bireysel kullanımla alakası kesinlikle yok, bunu araştırırken öğrendim ki şikayetvar.com'da da konuyla ilgili başka şikayetlerin olduğunu gördüm. Audi elinde patlamış arızalı araçları Türkiye'ye göndermiş. Bununla ilgili geri çağırma filan gibi bir durum yok. Doğuş Grubu da konunun üzerinde durmamış. Yazılım güncellenme filan da hikaye. Ben güncelttim Avek Audi yetkili servisinde ama sonuç değişmedi. Durum basitmiş ya da önemsizmiş gibi gelmesin arkadaşlar, bunlar hayati önem taşıyan bazı özellikler: * Telefonun kablosuz şarja patlama ve yanma ihtimali * Navigasyon çalışırken aksaklıklar * Acil durumda S.O.S.'in çalışmaması * Elinde telefonla seyir halinde olmak gibi. Ne dünya markası Audi'ye yakıştı bu umursamazlık ne de Türkiye'de durumu üstlenen Doğuş Oto'ya. Keşke gidip Çin malı Cherry alsaydım, en azından Cherry derdim ama bozuk hatalı Audi demek üzüyor beni. Kalın sağlıcakla, herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.

Ulaş

Gerçekten aynı sorunlardan muzdaribiz bu aracı aldığımıza bin pişmanız uyarı lambalarından bıktık artık sorununu çözüldü mü bir yardımları oldu mu

Oğuz

2021 ve üzeri Audi A3 30TFSI ve 35TFSI pişmanlıktır, onlarca elektronik arıza ile donatılmış bir araçtır, Audi markası kesinlikle arkasında durmuyor, Allah sabır versin

03 Mayıs 2024 23:02
"""Audi A3 S. O. S. Arıza İkazı Kusurlu Araç"""
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3'te Sürekli SOS Ve Bluetooth Arızası, Yetersiz Garanti Desteği

Ali