Medine sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Cilt Bakım Hizmetinde Beklenen Sonucu Alamadım

22 Mart 2024 16:27

Ankara Çukurambar'daki bir estetik merkezinde bana leke paketi satıldı. Bu paketi satarken kendilerinden emin bir şekilde konuşarak beni ikna ettiler. Seanslarıma düzenli aralıklarla gitmeye çalıştım. Benden kaynaklanan aksaklıklar da oldu; iki seansıma geç kalmak durumunda kaldım. Durumu izah ettiğimde sorun olmayacağını söylediler. Ancak lekelerimde hiçbir şekilde değişim olmadı. Bunu onlara söylediğimde, farkı sadece kendileri görebiliyorlardı. Memnun kalmadığımı ısrarla belirttiğimde, birinden diğerine yönlendirildim. Sürekli farklı işlemler satmaya çalışıyorlar. İlk görüşmede dermapenin yeterli olacağını söylemelerine rağmen, para ödendikten sonra sürekli 'şunu da alın, bunu da alın' diyerek ısrarcı bir tutum sergilediler. Eğer durum böyleyse, başından neden söylemediklerini merak ediyorum. Cilt bakımlarımı Ariste'de yaptırmayı bıraktım ve sahibi olan E*** D**** hanımefendinin bu yaşananlardan haberi olmadığını düşünüyorum; bilgisi olsa eminim ki bir çözüm bulurdu. Yaklaşık 1 yıldır gitmiyorum ve bu durumu yazmak şimdi aklıma geldi. Aldıkları paketlerin arkasında durmuyorlar ve paranız boşa gidiyor. Telafi etmek için de hiçbir çaba göstermiyorlar. Tek amaçları daha fazla paket satıp daha fazla para kazanmak gibi görünüyor.

Nuray sonuçtan çok memnun

Nuray
20 Mart 2024 14:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
03 Nisan 2024 15:11
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Kapora Veren Mağdur Oluyor

Sümeyra