Arabamiyika.com Şikayeti Hakkında Şikayetçiyim

Arabamiyika.com Şikayeti Hakkında Şikayetçiyim
30 Ağustos 2024 16:041.708
Cigdem'in Teşekkür Mesajı
Oluşturduğum talep üzerine bizimle iletişime geçip sorunu en güzel ve şık bir süreçle çözerek memnuniyetimizi sağladıkları için marka ve ilgili kişilere teşekkür ederim

30.08.2024 tarihinde saat 15:30'da oluşturmuş olduğumuz araba yıkama randevusunun yağan yağış kaynaklı dükkanın kapatıldığını ve oluşturulan randevunun 30 Ağustos Zafer Bayramı olması kaynaklı başka zamana aktarılabileceğinin bilgisi iletildi. Bayram kaynaklı kapalı olabileceği normal, randevu oluşturulurken bu bilinçle oluşturulması ve oluşan randevunun iptal olabilmesi durumunda öncesinden bizlere bilgi olarak iletilmesi gerekirdi.

Cigdem
2 Eylül 2024 17:55

Randevu Saatinde Yıkama Yapılmadı Müşteri Hizmeti Yetersiz Kaldı

19 Mayıs 2025 15:211.100

"Firma beni birkaç saat sonra arayarak mağduriyetimi giderdi. Bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum açıkçası. Teşekkür ederim."

Randevu Saatinde Yıkama Yapılmadı Müşteri Hizmeti Yetersiz Kaldı

Vavacars Düzensiz İş Yapan Firma

20.08.2024'de aracımı farklı bir siteden satışa koydum. Çok geçmeden VavaCars'tan bildirim aldım ve aracıma ekspertiz ya...