Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Anocin Laboratuvar Paramı İade Etmiyor

18 Eylül 2024 11:11

29 Ağustos 2024 tarihinde Anocin Lab. adlı firmaya verdiğim 1490 TL tutarındaki sipariş, ödemesi alınmasına rağmen halen elime ulaşmadı. Mail ve mesaj yoluyla kendilerine ulaşmaya çalıştım. İletişimleri çok kötü. Oyalayıp durdular. En son iade istedim. Sonuç yok. Firma ciddiyetsiz ve gözümde şüpheli olup internet alışverişine güvenim sıfırlanmıştır. Başka ürün aldım eczaneden. Paramı geri istiyorum.

04 Ocak 2025 13:34 (Şikayetten 3 ay sonra)

İsim soyisminiz görünmüyor, sanırım bizden ürün almadınız, sipariş numarası, isim soy isim gibi bilgilerinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz. Bizde iade talebiniz görünmüyor çünkü

04 Ocak 2025 15:17

Paramı aldım. Sosyal medya reklamlarınıza kötü yorum yaptığım için. Ancak o zaman. Size gönderdiğim mail ve WhatsApp mesajlarından sonuç alamamıştım. Hata kimde orasını bilemiyorum.

04 Ocak 2025 15:19

Bizden ürün aldığınız görünmüyor, efendim bir bayiden almış olabilirsiniz ama şikayetinizi bize açmışsınız, sorununuz çözüldüyse kaldırın şikayetinizi seviniriz. 1 Ocak itibariyle bayiler ürün vermemekte. pazar yerlerinde sadece biz satıyoruz. Sağlıklı günler dileriz.

Erdoğan
Erdoğan

Kullandıkları üslup da rahatsız edici. İletisim çok kötü. Güvensizlik oluşturuyor. Ürün elinize ulaşsın diye uğraşıp durmanız gerekiyor.

19 Nisan 2024 10:48
Halil sonuçtan memnun

Siparişimin Kargo Takibi Yapılamıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Halil
16 Eylül 2025 12:41
siparisimin-kargo-takibi-yapilamiyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-3.jpg
siparisimin-kargo-takibi-yapilamiyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.jpg
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 10:23