Sumeyra sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Eğitim Paketi Hakkında Yanıltıcı Bilgilendirme

11 Ağustos 2024 19:48

Amerikan Kültür Merkezi Yabancı Dil Kursu Adana T***** Ö*** şubesine çocuklarım için ayrı ayrı 3+1 seviye paketi aldım, ücretini peşin ödedim. Dün arandım ve paketlerin 3+1 değil 1+1 olduğunu, çok çirkin bir üslup kullanarak eğitime son verileceğini söylediler. Şu an çocuklarım 2. seviyede eğitim görüyorlar. Bu nasıl bir saçmalık? Ne yazık ki Adana'nın en iyi yabancı dil kursu olduğunu düşünerek kayıt yaptırmıştım. Çok pişmanım, hiç kimseye önermiyorum.

12 Ağustos 2024 14:27 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Zeynep P Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 15:56
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 15:18

15 Temmuz 2023 17:17
Volkan sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 18:31
"Şikayetvar.com uygulamasına çok teşekkür ederim 6 aydır ödediğimiz tutarı alamamıştım Site sayesinde 1 günde yapmış olduğum ödemeyi geri aldım. Kimseye özellikle Adana şubelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum Amerikan Kültür Adana şubeleri 👎👎👎👎"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 08:26