Ankara Aloha Evleri'nin Yönetim Ve Güvenlik Sorunu.

15 Nisan 2024 14:35

Ankara Kırkkonaklar'da bulunan Aloha EVLERİ'NDE İkamet etmekteyiz. Burası sözüm ona güvenlikli ve Ankara'nın en yüksek aidatı ödenen komplekslerinden biri. 8 aydır çözüme kavuşturamadığımız bir ses problemi yaşıyoruz. Üst komşularımız 7/24 yüksek ses ile bizi dayanılmaz şekilde rahatsız ediyor ve çoğu zaman gece uykumuzdan uyanıyoruz. Çok kez uyarmaya çalıştım ama sonuç yok.

Site yönetimine ve güvenliğe bildirmeme rağmen bize " bu konuda hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Uyarı dahi yapamıyorlarmış, ki daha önce rezidansta oturan biri olarak böyle bir şey görmedim. Site güvenliğinin ve yönetimin neyin güvenliğini sağladığını ve ne gibi bir hizmet sunduklarını da anlamış değilim. İşimiz mahkemeye kalmıştır.

Esra
Esra

Merhaba, yeni bir siteye taşınmak niyetindeyiz ve bu siteyi beğendik. Genel bir araştırma yaparken şikayetinize rastladım ve sormak istedim, şikayetiniz çözümlendi mi? Hangi blokta oturuyorsunuz? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Burça
Burça

Merhabalar. Maalesef problem çözümlenmiş değil. Biz a blokta oturuyoruz. Yeni doğum yaptım ama hala aynı sorun ile karşı karşıyayız. Ve hala ne yönetime ne de güvenliğe hiçbir şey yaptıramıyoruz.

22 Eylül 2023 14:54
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yarar Asansör Address Yeşilova Sakinlerinin Canını Tehlikeye Atıyor!

22 Haziran 2024 21:06
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Park Mozaik Su Güvenlik Personeli Ve Yönetimin Duyarsızlığı!

23 Ağustos 2024 22:36