Dilan sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 11:32

Kendilerinden aldığım Dyson Airwrap elime ulaştığı zaman kullandım, saçlarımı kurutmaya başladığımda ısınmaya başladı ve birden kapandı. Üzerinde çizikler mevcuttu. Durumla alakalı WhatsApp üzerinden 2 telefon numarasına mesaj attım. Geri göndermem gerektiğini söylediler. Kargo ücretini anlaşmalı kodları olmadığından benden talep ettikleri için gönderimi sağlamadım. Durumu mesaj attım, ilgilenip döneceğiz dediler ve 1 haftayı geçti. Aramalarıma ve mesajlarıma dönüş yok. İnsanlarla dalga geçmek ve parasını almaktan başka bir şey değil bu.

Alisverisim.airmaxx | Ezgi Albayrak  New Balance Ayakkabı İçin 3.269 TL Tam İade Talebi

15 Mart 22:56
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Alisverisim.airmaxx | Ezgi Albayrak Gucci Güneş Gözlüğü Sahte Çıktı Ve İade Talebim Cevapsız

24 Mart 16:51
alisverisimairmaxx-ezgi-albayrak-gucci-gunes-gozlugu-sahte-cikti-ve-iade-talebim-cevapsiz-3.jpg
alisverisimairmaxx-ezgi-albayrak-gucci-gunes-gozlugu-sahte-cikti-ve-iade-talebim-cevapsiz-2.jpg
alisverisimairmaxx-ezgi-albayrak-gucci-gunes-gozlugu-sahte-cikti-ve-iade-talebim-cevapsiz-1.jpg

İade Talebime Cevap Vermeyen Satıcıya Şikayet

10 Şubat 01:02