Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Aknet Akademi Saygısız İletişim Tarzı İle Satış Zorlaması

24 Eylül 2024 22:33

Aknet Eğitim Kurumu’na Instagram reklamınız aracılığıyla yaptığım başvuru sonrası yaşadığım deneyim son derece rahatsız edici ve kabul edilemezdir. Daha önce de aynı kurumdan benzer bir başvuru yapmıştım, ancak o zaman arayan kişinin üslupsuz ve saygısız tavrı nedeniyle eğitimi almamıştım. Ne yazık ki, bu kez de aynı kişi tarafından arandım ve geçmişteki olumsuz deneyimimi belirtmeme rağmen, hatasını kabul etmek yerine kendini savunarak sesini yükseltmiştir.

Dahası, tarafıma reklam bütçesinin harcandığını ve bana özel bir harcama yapıldığını belirterek üzerimde baskı kurmaya çalışmıştır. Bu tarz tehditkar bir yaklaşımı profesyonel bir eğitim kurumundan beklemek imkânsızdır. Ayrıca, eğitimi reddettiğimde üslubu tamamen sertleşmiş ve mesleğimle ilgili küçümseyici, hakarete varan yorumlarda bulunmuştur. Bu tarz bir yaklaşımı ne kişisel olarak ne de profesyonel anlamda kabul edebilirim.

Kurumsal bir firma olarak, müşterilerinize bu şekilde yaklaşan bir satış temsilcisinin tarafınızdan ivedilikle uyarılmasını ve bu üslupsuz tavra yönelik resmi bir özür beklediğimi belirtmek isterim. Aksi halde, bu durumu gerekli tüm platformlarda ve ilgili mercilerde dile getirmekten çekinmeyeceğimi bilmenizi isterim.

Kayıt İptalinde Yasal İşlem Tehdidi Ve Güven Kaybı Yaşadım

10 Eylül 2025 17:21
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Aknet Akademi Ön Kayıt Deyip Sözleşme Dayatması İle Ödeme İstiyor

13 Kasım 2023 14:25

13 Kasım 2023 14:38
Başak sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 22:27

Yanıltıcı Sertifika Ücreti Ve Rahatsız Edici İletişim