Airfel Condense Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

Yalçın
05 Kasım 2024 22:23

Airfel Condense marka kombim geçen yıl Haziran ayında takıldı. Şu anda da araştırmalara göre üretimi yokmuş. Bu kombiyi tavsiye üzerine aldım, komşularım Airfel kullandığı için. Fakat bu kombi yarı yoğuşmalı, sıkıntılı, sorunlu bir kombiymiş. Geçen yıldan beri başıma gelmeyen kalmadı. Ses ve uğultu sorunum vardı, 10 defa servis geldi, o sorun çözüldü. Arkasından tesisatta pislik var, kombi o yüzden ısıtmıyor denildi. Tesisatımı temizlettirip geçen yıl 1000 lira para verdim. Bu yıl da kombi içerisinden su gelmesi, basıncı düşürmesi ve kombi 10 dakika çalışıp 10 dakika dinlenme yaparak ısıtma sorunu yaşaması ve kombinin 5-6 saat çalışmasına rağmen evi ısıtamaması sorunları ile karşı karşıya kaldım. Bugün kombi servisini çağırdığımda, tesisatın tekrardan temizlenmesi gerektiğini ve tesisat içerisine 1 litresi 1.500 TL'den ilaç atılıp kombi tesisatının temizlenmesi gerektiğini ve bu işlemler yapıldıktan sonra bütün sorunlarımın çözüleceği söylendi. Üstelik kombi sıfır olmasına rağmen bu kadar sorun sıkıntı yaşadım. Ben bu kombiden çok pişman oldum. Dertsiz başıma dert aldım. Şu anda yetkili servisi çağırıyorum, hiçbir türlü arıza giderilmeden olmadık şeyler söyleniyor. İlaç atılacak, tesisat temizlenecek deyip servis gidiyor, arızam da çözülmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

06 Kasım 2024 08:14 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Şikayeti ve Servisleri

Sibel