Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 09:36

Ağırsağlam web sitesi üzerinden 1 yıllık koçluk hizmeti aldım. İçeriklerde ve reklamlarda sizinle özel olarak ilgileneceğiz, bu yüzden sınırlı kontenjan var gibi ifadeler kullanılıyordu. Satın alınan sayfada da "3 koçla beraber size özel WhatsApp desteği, düzenli program güncellemeleri, özel motivasyon ve bilgi içerikleri" gibi ibareler bulunmaktadır. Ancak, 1 hafta boyunca hiçbir cevap alamadım. Yazdığım bir konuya ve mail ile geri dönüş yaptıklarında bu durumu dile getirdim. Ardından F***** K*** isimli yönetici, kaba ve hizmet vermek yerine 'Biz senin kölen değiliz' gibi ifadelerle yanıt vermiştir. Ücret iadesi istediğimde ise 'Biz iade yapmıyoruz, istediğin yere yazabilirsin' denildi. Ekte görselleri ve konuşmaları ekledim. Daha fazla görsele izin vermediği için durum budur. Para iademin yapılmasını istiyorum. Bu kişilerin gerçek yüzleri bunlar.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Burak
Burak

Programı almak için internette araştırıyordum. Uzak durmam gerektiğini anladım

Recep
Recep

İyi ki şikayetleri okumaya gelmişim teşekkürler

Berkant
Berkant

Arkadaşlar bende de aynı sorun var. İnanılmaz kaba konuşuyorlar. Ses kaydıyla bana saçma sorular sorma, kes gibi şeyler söylediler. Ben Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunup CİMER e yazacağım. Ayrıca kredi kartından çektiği için harcama itirazında bulunacağım bankaya.

Faruk
Faruk

Hadi mesajı görmedin diyelim, 4 gün boyunca geri dönmemişsiniz? Adam zaten 4 gün boyunca mesaja dönmemenize yakınıyor ama siz gelmiş işçisine azar atan patron gibi "babanın tekkesi değil" "gidin başka yerden hizmet alın" "bizde 72 saat içinde cevap vereceğiz kuralı yok" "chat yapmak istiyorsanız chatgpt kullanın" yani alaycı küçümseyici cümleler bunlar. Kısacası buradan koçluk alacaktım ama ben yine de hizmet alanları bir araştırayım dedim iyi demişim çünkü almaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim size

Sevket
Sevket

Almayı düşünüyordum bu yorumu okuduğum iyi oldu artık düşünmüyorum.

Semih
Semih

Tamda koçluk alacaktım he iyi oldu

Baran Kalaycı Abonelik Para Tuzağı

04 Ağustos 2024 19:14
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Egece Enstitü Psikolog Görüşmelerinde Hayal Kırıklığı Ve Adaletsizlik

28 Ağustos 2024 15:18
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

Ağırsağlam Sosyal Medya Vaatleri Ve Gerçeklerin Uyuşmazlığı

15 Şubat 2025 16:55