Adalet Bakanlığı Karşıyaka 1. İcra Dairesi

08 Ekim 2023 15:01

2022/850 numaralı icra dosyasını, dava martta sonuçlanınca ve davayı kaybedince 12.04.2023 tarihinde kapak hesabını yaptırarak tümünü kapattım. Dava sonucunun kesin evrakı haziran 2023 'de çıkmış ve karşı tarafın avukat parası bana verilen evrak dökümünde olmadığından ödenmemiş. Ama Karşıyaka 1. İcranın avukat parası kapak hesabı ile ödenmiş. Karşı tarafın avukatı ise aynı dosyaya yani 2022/850 alınmak üzere alacağını icraya koymuş. Karşıyaka 1. İcra bu karşı tarafın avukatına icra harcını öde şeklinde bir yazı yazmış. Bu arada ben e devlette borcu görüp onu da avukat parası diye 40.953 + sair masraflara 44.034 TL görünüyordu tümünü yatırdım. Fakat Karşıyaka 1. İcra 13 kusur bin daha kapak parası istiyor. Ben bu dosyaya ait kapak hesabını ödemişim Nisan ayında... Üstelik karşı tarafın avukatı size icra harcını bile ödemeden yani bana ödeme emri bile gelmeden tebligat gelmeden bu borcu da ödemişim. Ama ısrarla Karşıyaka 1. İcra dairesi yeniden yeniden ne için olduğunu bilmediğim 13 bin lira daha istiyor. Allah aşkına kapak hesabını bile ödediğim bir dosya için daha ne istiyorlar? Bunları devlet kontrol etmiyor mu? Vergiden dünyanın affı yapılıyor. Ödediğim kapak dosyasına defalarca nasıl para isteniyor? Gerçekten mağdurum ve yardım istiyorum.

Adalet Bakanlığı Boşanma Davası

03 Ocak 2024 20:31

Adalet Bakanlığı Çanakkale İcra Mahkemesi Şikayeti

12 Ekim 2024 09:43

03 Temmuz 2024 11:21

Adalet Bakanlığı Kiracının Ödeme Emrini Bekleten İcra Dairesi!

25 Temmuz 2023 23:03

Adalet Bakanlığı Kategorileri