Apranax Plus'ı Kullanmadığında

14 Mayıs 2024 22:15

Baş ağrısı şikayetiyle doktora başvurdum ve bana Apranax Plus reçete edildi. Bu ilacı hapıyla birlikte kullandım fakat bağımlılık yaptı ve bırakamadım. Şimdi ise bağırsaklarımda yırtılma ve kanama sorunları yaşıyorum. Bu ilacın bilinçli olarak insanlara verilmesini anlayamıyorum. Apranax Plus kullanılmadığında ellerde ve ayaklarda çekilme hissi oluşuyor ve uyuyamıyorum. Bu durum insanları adeta ölüme sürüklüyor.

16 Mayıs 2024 11:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Anıl

Ve ayrıca geceleri uyuyamıyorum böbreklerimde aşırı ağrı oluyor

Anıl

Doktor bana apranax Plus yazdı bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra yazmıştı ve ben bu ilacın bağımlısı oldum bırakamıyorum ve vücudumun kaşıntı ve peni... Dede kaşıntı çok arttı ve sulu ve sivilce tarzında şişiklik oluştu patlattığımda irin ve iltihap akıyor nasıl bırakırım yardım edin

Enes

Aparnax Plusun içinde Kodein Fosfat Var Kodein Morfin İlaç grubundadır uzun süreli kullanım bağımlılık yapar

Beyza sonuçtan çok memnun

Abdi İbrahim Apranax Plus Yan Etkisi!

Beyza
13 Eylül 2023 01:33
Karadeniz sonuçtan hiç memnun değil

Apranax Plus Kullanımı Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları

Karadeniz