Halis sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

7Slots Hesap Engelleme Sorunu Yaşıyorum

12 Mart 2024 11:35

Paramı çekmek istedim. Hesap doğrulama istedi. Hesabım doğrulandı, para çekme zamanı geldiğinde hesabım engellendi. Hesap doğrulandıktan sonra neden böyle şeyler oluyor anlamıyorum. Yüksek bir meblağ olduğu için vermemek üzere engellendiğini düşünüyorum; başka bir sebep olabileceğini sanmıyorum. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

13 Mart 2024 14:58

Yaklaşık bir yıldır oynuyorum biraz yüksek meblağ kazandım hesap doğrulaması istendi yaptım hesabınızda başka kişinin hesap numarası var denildi o kişinin bilgilerinide istediler onları da gönderdim hesabınız onaylandı bir sıkıntı kalmadı dediler kazancınız yüksek miktarda olduğu için iki ay sonra yatacak denildi iki ay doldu hesabım engellendi Allah rızası için yardım edin

16 Mart 2024 00:08

Hesabım doğrulandı ve iki ay kazancım hesabıma geçmesi için beklemem gerektiği söylendi hesabım la ilgili Herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ler süre doldu son bir hafta kala hesabım engellendi başkasının hesabını kullanmışım diye ben öyle bir şey yapmadım ve hesabım dogrulandikdan sonra hiçbir işlem yapmadım mademki hesabım sıkıntılı kazancımı vermiyorsanız şimdiye kadar yatırdığım parayı iade edin onu da yapmıyorlar şikayette bulunuyorum ama hiçbir sonuç yok

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
15 Şubat 2024 12:34
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
21 Şubat 2024 13:08
7slots Para Yatırmıyor Bahaneler Üretiyor
7slots Para Yatırmıyor Bahaneler Üretiyor
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
29 Mayıs 2024 16:08
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Şubat 2024 14:47
"Her şeyi düzelttim. Teşekkürler..."

Cihan
08 Ağustos 2023 13:06