Cemre sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 13:34

Yeter, sıkıldım artık. 3 film yapımı resmen çocukla oynar gibi oyun oynuyor benimle. Bir tane menajer verdiler, ulaş ulaşabilirsen. Arıyorum, cevap vermiyor, mesajlarıma dönmüyor. Oğlunuz için senaryo gönderdik, canlandırıp bize video atın dedi. Attım, 4 gün sonra dönüş yaptı. Ekiplerimize gönderdik, dönüş bekliyorum dedi. Onun da üstünden 3 gün geçti. Resmen dalga geçiliyor benimle. Eğer sorunum burada çözülmezse en yakın polis karakoluna gidip şikayette bulunacağım. Ortaya bir şey atıyorlar, umutlandırıyorlar, sonra kimse yok. Arıyorum, açan yoksa mesajıma dönen yok. Ayıptır ama ya.

10 Ağustos 2024 13:30

3 film yapım dan sıkıldım kendi telefonları kapalı sadece WhatsApp'tan ulaşım sağlayabiliyorum ama onda da açan yok tabi kaç gündür oyalıyorlar çocukla oynar gibi oynadılar resmen benimle senaryo gönderdiler canlandırıp video gönderin dediler gönderdim 3 gün sonra dönüş yaptı. Videoyu ekibe gönderdim dönüş bekliyorum dedi onunda üstünden 4 gün geçti ne cevap veren var ne telefon açan var. Ayıptır ya ya paramın geri iadesini istiyorum ya 1840 lira para yatırdım geri istiyorum param yatmadığı müddetçe bu şikayeti buradan kaldırmicam

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Layla Şirin Ajans Ücret Aldıktan Sonra Dönüş Yapmıyor

16 Temmuz 2024 13:08
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

3film Yapım Ekibi Tarafından Mağdur Edildim

10 Ağustos 2024 14:05

Dream Cast Ajans Yanıltıcı Reklam Ve Geri Ödenmeyen Ücretler!

29 Mart 2025 10:47

Lions Ajans Ajans Hizmet Eksikliği Ve Mağduriyeti